Hvordan legge keramiske fliser utenfor

September 12

Hvordan legge keramiske fliser utenfor

Turen til døren kan etterlate et varig inntrykk på besøkende. Legge fliser utenfor, slik som i et Portrom, kan være en vakker tillegg til ditt hjem innredning. Velge riktig verktøy og materialer gjør hele forskjellen i å få det rette utseendet. Keramiske fliser er et flotte valg for et slikt prosjekt. Fliser over et betongfundament gjør et utenfor Portrom, med keramiske fliser og thinset, en mulig helg prosjektet.

Instruksjoner

•Kontroller at inngangen er gratis fra smuss, fett og andre løse materialer.

Finne midten av entryway slik at hvis du må klippe brikke rundt kantene, din kutt fliser er til venstre, høyre, foran og bak. Du kan starte i et hjørne, men for dekorative fliser, markere midten gjør design lettere å utforme.

•Kontroller X i sentrum av entryway. Bruker en rettlinjet, utvide at X til kanten av Portrom, foran, bak og side til side.

•Dry angi keramiske fliser med 3/16-inch avstandsstykker. Sette dem fra center referansen X, og Fortsett langs Referanselinjer høyre mot venstre, foran til bak. Fyll i kvadrant områder også. Denne måten vil du vite hvor hvert panel går og størrelsen til å kutte flisene langs kantene, hvis må være.

•Sørg for å merke hvert ark du tørr sett med minst en referanselinje. Hvis området er liten nok, kan du merke helt rundt hvert panel langs hver rad, lage et rutenett over hele entryway.

•Mix thinset med vann til konsistensen av kake frosting. Avhengig av fargen din ark, vil du har bestemt på hvit eller grå thinset på tidspunktet for kjøpet.

•Bruk hakk murskje å spre thinset på betong. Pass på ikke å dekke referanse linjene med thinset. Spre thinset ikke tykkere enn tykkelse på arket. Gre thinset med hakk murskje. Som vil gi deg en god seng på flisen å ligge i.

•Når du fliser snuggly i sengen av thinset, at de er selv i høyden. Hvis subfloor er ujevn, kompensere ved hjelp av flere thinset på ryggen av flisene som vil dekke lavtliggende områder. Bruk et nivå jevnhet av rutene.

•Dekk din fliser fra elementer og tillate dem å tørre over natten. Vurder å merke av området med forsiktighet kassett eller tau. Du vil være sikker på at ingen skritt på flisen mens det er tørke i 24 timer.

•Grout brikkene. Etter 24 timer, bør thinset ha tørket nok for dette trinnet. Vask Injiseringsmasse linjer fortløpende. Endre vannet i bøtte ofte. Ikke over mette fliser med vann, da dette vil fortynne den ferske tørket thinset og redusere hold. For mye vann kan også vaske fargen fra din fugemasse.

•Rope av, dekke eller ellers beskytte prosjektet mens det tørker for en annen 24 timer.