Hvordan legge keramiske fliser Over Linoleum gulv

December 7

Hvordan legge keramiske fliser Over Linoleum gulv

Erstatte linoleum gulv med keramiske fliser har en klar fordel over erstatter andre typer gulv: Linoleum har ikke fjernes. Du kan installere nye flisgulv oppå linoleum. Kontroller at ekstra høyden på arket ikke vil opprette et problem når overgang dørterskelen fra ett rom til et annet. Når du har bestemt at gulvet høydene fungerer, kan du begynne å legge ned ruten.

Instruksjoner

Lysrøret sand linoleum. Arbeide medium-korns slipepapir over toppen av gulvene lage tekstur for fliseli til grep.

•Vacuum linoleum etasjer for å fjerne alle støv og rusk. Du ønsker en fullstendig ren overflate for fliser installasjon.

Finne midten av gulvet ved å måle lengden på alle fire vegger. Merke på midten av hver vegg hvor den møter gulvet. Tegne en rett linje på gulvet fra en senter merke til center merke på motsatt vegg. Tegne en ny linje koble center merkene på de andre to motstridende veggene. De to linjene skjærer i midten av rommet. Starter i midten av rommet vil gjøre gulvene mer tiltalende og hindrer alle kutt brikkene plasseres på den ene siden av rommet.

•Spread fliseli på gulvet med en sparkel. Arbeid i små, 6-av-6 områder å holde limet tørker før du kan få fliser settet. Angi center flisen i limet. Trykk flisen fast i limet. Legge avstandsklosser på alle fire sidene av arket.

•Still brikkene rundt midten flis. Fortsett å trykke fliser i limet, arbeider fra midten av rommet utover før du har angitt alle hele flisene.

•Skjære fliser omkretsen av rommet. Måle plass til kutt flisene. La nok plass til alle sider for fugemasse. Angi avstandsstykkene å fastslå målinger. Bruke en flis kutter for å kutte flisen. Angi kuttet flisene i limet. At limet til tørre over natten.

•Spread grout over toppen av brikkene med en fugemasse flyte. Arbeide grout i mellomrommet mellom fliser til hele plassen er full. Kjør grout float over fliser to eller tre ganger å sikre grout er helt komprimeres.

•Tørk bort overflødig fugemasse fra toppen av brikkene med en våt svamp. Rengjør svampen ofte. Fortsette rengjøring flisene til alle grout er fjernet. La grout tørr.