Hvordan legge hønsene bokser

October 8

Hvordan legge hønsene bokser

Heve legging høner vil gi deg en kilde for kylling egg uten å gå til butikken og kjøpe dem. For å fremme sunn høner som legger levedyktig egg, må du oppgi hønene med en egnet legging. Boksen må gi høner og egg beskyttelse mot elementene og gjøre hønene komfortabelt. Plassere den riktige boksen i et egnet sted sikrer at høner gir best eggene de er dugelig av.

Instruksjoner

•Provide boksene som sikrer hver hekkende høne har nok plass til å være komfortabel. En ny boks skal brukes for hver 2 til 4 høner, med minimum kupé størrelser på en kubikk fot. Noe mindre og hønene kan bli ubehagelig; Det er bedre å feile på stor side.

•Lay sengetøy tørr tre spon i bunnen av boksene. Du kan også bruke tørr halm som sengetøy hvis tre barbering ikke er tilgjengelig. halm er imidlertid ikke ideelt sengetøy for en hekkende boks.

•Plasser et tog eller lav hylle under bunnen av hekkende boksene hvis boksene ikke inkluderer egne lepper. Skinnen eller lav hylle vil gi hønene sted for å lande før boksene, slik at de ikke trenger å fly direkte i boksen.

•Plasser boksene under dekke hvis de ikke har skråstilt tak. Du vil ikke ha høner satt og hviler på boksene. Hvis boksene har betyr en flat topp bidrar til sittende, plassere boksene under lokk som en lav hylle at det er ikke rom på toppen for kyllinger å sitte.

•Elevate høne hus 12 til 18 inches fra bakken. Dette vil redusere risikoen for vær-relaterte skader, som oversvømmelser i kraftig regnvær. Imidlertid vil øke boksene for høyt gjøre det vanskelig for hønene oppgir. Boksene kan være forhøyet med solid materiale, for eksempel slagg blokker eller tre strukturer. Husk å gi støtte lengden på for å forhindre bryte.