Hvordan legge fliser på et ujevnt gulv

February 6

Ett problem som ofte står overfor folk interessert i å legge sine egne fliser er å legge fliser på en ujevne gulv. Hus, bygninger og leiligheter oppleve voksesmerter egne når treet utvides og kontrakter eller kan oppleve litt av omveltning som på jorden disse bygningene SKIFT. Dette fører til ujevne gulv. Flisgulv er en investering, så ikke kast bort tid og penger ved å forsøke å legge fliser på en ujevne gulv når noen ekstra tiltak vil forlenge livet og skjønnheten av din flisgulv.

Instruksjoner

•Påse at subfloor i spørsmålet er stabil---at det ikke sprette eller knirker når du spaserer på den. Gjøre dette ved å skru subflooring tettere til bjelkene nedenfor. En skrue pistol anbefales og blir din beste venn hvis du dekker et stort område.

•Fjern alle skitt, smuss og rester fra subfloor. Feie, vakuum og mopp å være sikker på at det ikke er noe venstre bak å hindre den flytende utjevning sammensatt fra binding av subfloor.

•Prime gulvet med en latex primer. Dette kan gjøres med rull for å fullføres raskt. Tillate latex primer tilstrekkelig tørketid. Gå over gulvet med et nivå og identifisere problemet flekker der gulvet er ujevn eller ikke nivå. Merke disse stedene med en blyant slik at du vet hvor de er når du bruker utjevning sammensatte.

•Apply selv utjevning sammensatte og arbeide med det raskt slik at den ikke har tid til å tørke ut på deg. Hit problemområder først, og sammensatt skal begynne å spre ut ganske jevnt på egen hånd. Bruke en nal til å spre sammensatt Hvis for noe grunn, det ikke er går fort nok. Kontroller at alle problemområder er rammet, og deretter gi tid til sammensatt å tørke.

•BEGIN fliser prosessen uten å måtte legge fliser på en ujevne gulv når leveling sammensatte har tørket helt---vanligvis 24 timer vil være tilstrekkelig.

•Decide på mønsteret du vil følge når brikkene. De fleste boksene vil tilby forslag som maksimerer skjønnheten av flisene. Bør vurdere å gå med mønster råd på boksen, eller følge et annet mønster du finner langs veien.

•Bruk en chalkline og målebånd for å opprette et rutenett på gulvet der du vil begynne å legge fliser. Begynner i midten av rutenettet og jobbe deg ut mot veggene. Bruke hakk kanten av murskje for å spre limet. Plassere flisen i limet og avstandsstykker gjelder hjørnene. Tørk thinset som stiger mellom sprekker raskt slik at den ikke har tid til å tørke. Fortsett å gjøre dette til alle hele flisen papirlapper har blitt lagt.

•Skjære flisen papirlapper som krever kutte med en våt så. Mål å kutte én gang er en god tommelfingerregel å huske. Alltid Bruk verneutstyr når du arbeider med en våt så. Avslutt mønsteret ut med kutt flisen papirlapper og gi tid for limet tørke.

•Fjern avstandsstykkene mellom fliser og fylle rommet med fugemasse. Tørk bort noen fugemasse som har fått på flisene raskt. Tillate 20 til 30 minutter for grout sette, og deretter fjerne overflødig grout og grus med en fuktig klut. Gi god tid for grout angi eller "kurere", og deretter dekke med en sealer. Gjør dette til etter en uke for å hindre misfarging av grout og forlenge skjønnhet gulv.

Tips og advarsler

  • Legge fliser på gulvet uten noen lim og bruke avstandsstykker først å se om du liker mønsteret, eller hvis eventuelle justeringer eller kutt må gjøres langs veien. Ordne mønsteret for å benytte så mange full flisen papirlapper som mulig slik at færre fliser er kuttet. Arbeide i et lite område om gangen når du arbeider med thinset slik at limet ikke tørker ut.