Hvordan legge en leire Base for en dusj gulv

April 6

Hvordan legge en leire Base for en dusj gulv

En mud er støttestruktur for dusj gulv og en viktig del av installasjonsprosessen dusj. Om bruker en drop-in dusj panne, eller bygge en ny flis dusj, gjørme basen er den beste måten å gi mer støtte og underlaget der det er nødvendig for de fleste. Uten en solid base, med glassfiber dusjer warp og flex, til slutt sprengning under føttene. Noen grunnleggende mur ferdigheter er alt du trenger å installere riktig dusj base.

Instruksjoner

•Skjære et ark med overbygg filt eller tar papir å passe over dusj subfloor med saks eller barberblad. Lå følte i dusj gulvet. Kuttet netting passe over følte med en metall hagesaks og installere det etasje dusj. Stifter mesh og følte papir i subfloor med en tack stiftemaskin og stifter.

•Installer avløp flensen ved avløp drei den til subfloor, etter skjære bort mesh og tar papiret over avløp åpningen.

•Mix dusj base mørtel i en stor container eller trillebår med en hand murskje. Fordelt mørtelen mesh med sparkel og skape en flat, 1-inch-thick lag som selv hele veien rundt.

•Glatt toppen av mørtelen til det er enhetlig utseende. Sjekk overflaten for levelness med en snekker nivå. Mørtel sengen bør skråningen mot avløpet åpne like mye på hver side. Tamp og flat gjørma base med sparkel til hele basen har en jevn overflate og bakken mot avløpet.

•Installer dusj pan duken. Dekk hele dusjen gulvet base og en fot på dusj veggen innramming med rutefly. Brett hjørnene og tack rutefly til innramming styrene. Trim duken med en barberhøvel, behov og tack duken på plass med kramper. Klippe bort liner over avløp hull og fest den øverste delen av avløpet på avløp flensen.