Hvordan legge en dekorativ murvegg

April 16

Hvordan legge en dekorativ murvegg

Dekorative murvegger er et slående tillegg til en hage. Du kan også legge en dekorativ murvegg langs en gangvei, rundt en hevet garden bed eller selv langs kanten på verandaen din. Vanligvis legges dekorative murvegger i samme mønster gjennom hele veggen for å skape en behagelig design.

Instruksjoner

•Mark området for din dekorative murvegg. Gravingen liten med en sparkel; gjør det bredden på siden av murstein og kjøre den langs området der du vil den dekorativ veggen skal.

•Determine hvor mange murstein må ved legging klosser langs grøften på sin side. La et lite mellomrom mellom hver murstein, ca ¼ tomme, slik at det blir plass til mørtelen. Starte det nederste laget med murstein på slutten av linjen, men begynner den andre linjen med første murstein i midten av første murstein på bunnlinjen, så de vil være forskjøvet. Når du har mursteinene lagt ut som du ønsker, ta dem ned slik at du kan bruke mørtelen.

•Mix en del av sement med fem deler av hvit sand. Legg nok vann til blandingen å bringe den til konsistensen av peanøttsmør. Hvis du har en stor mengde mørtel å arbeide med, kan du legge til en plasticizer i mørtel blandingen å gjøre det enklere å arbeide med. Forskjellige myknere oppfordring til forskjellige beløp når du arbeider med mørtel, så husk å følge instruksjonene på plasticizer pakken.

•Spread et lag mørtel på slutten av først murstein og sette den inn i grøften. Plass den andre murstein mot den, trykke fast legge inn to klossene sammen i mørtelen. Fortsette å spre mørtel på slutten av murstein og trykke dem sammen inntil du når slutten av veggen området.

•Lay andre lag av murstein. Spre mørtel på endene av murstein, og på toppen av det første laget av murstein. Bruke kitte kniven for å spre et lag mørtel helt øverst i det første laget av murstein. Trykk forsiktig murstein ned, svimlende første murstein halvveis, deretter spredt mørtel på slutten av den første murstein. Angi andre murstein ned, trykker den mot både første murstein og toppen av bunnen murstein.

•Continue legging klosser på denne måten før du har fullført veggen. Hvis det er deler av mørtel som ikke er innenfor sprekker, bruk en liten meisel og hammer for å fjerne dem. Bare plasser meisel mot villfaren mørtelen og velger den med hammeren, forårsaker mørtelen å bryte fri.