Hvordan legge en Creek Rock gjerde

July 28

Hvordan legge en Creek Rock gjerde

Rock gjerder tilkalle bilder lang glemt dager. Mens en gjerde rock merket når grenser over tidlig New England, disse gjerder nå utfyller hjem og øke sjarm og dempe appellen til hagen din. Mange landscapers og huseiere nå bygge rock murer og gjerder kuttet stein, men for en rustikk rammen rundt eiendommen, hage eller uteplass plass, ikke noe arbeider som creek rock. Opprette en creek rock gjerde tar tid og begynner med prosessen med å samle alle rock nødvendig for prosjektet.

Instruksjoner

•Samler opp stein for gjerdet. Bruk gummistøvler å samle steiner fra bekker og bekker på din bolig eller andre som gir deg tillatelse til å ta steinene. Du kan bruke bergarter av ulike former for en fjellvegg, selv om flatt og bredt steinene som løsnet fra creek bunner tilbyr god støtte gjennom rock gjerder. Du trenger også småstein og mellomstore stein for filler. Se etter nylig løsnet steiner etter flom; Løft bare steiner du kan komfortabelt bære og løft forsiktig for å unngå å forstyrre en vann-slange.

•Plasser bergarter i 5 gallon buckets og wheelbarrows å transportere tung og store mengder stein til gjerdet området. Utforme rock på bakken nær fence område tørke og gir du en idé om hvor mye rock du har og hvor mye du fremdeles trenger. Husk at ekstra materiale betyr at du ikke må slutte for å finne flere steiner.

•Dig et område å plassere rock gjerdet. Grave en grøft 6 inches dypt og som lang og bred som du ferdige rock gjerdet skal dekke. Fjern jord og handlevogn det bort i en trillebår. Bruke et målebånd for å sikre grøften er en konstant 6 inches og følger skråningen av landet.

•Kompakt jord i grøften bruker en mekanisk eller manuell jord manipulere. Bruke en 4-tommers lag av knust stein til bunnen av grøften og kompakt dette materialet med jord brutt også.

•Start det første laget av de creek rock vegg 2-tommene under naturlig nivå av omkringliggende bakken. Angi den første stein på plass på hjørnet av steinen. Prøv å bruke fett, store steiner med en naturlig hjørnet-når det er mulig.

•Utvid det første laget av fjellvegg ut 4 fot lang og brede som grøften. Prøv å passe hver nye rock du plasserer i åpningen, som om du arbeidet et puslespill. Mens du arbeider, fylle hullene mellom steinene med mindre steiner eller småstein fylle materiale.

•Build første 2 foten av gjerdet lengden opp til ønsket høyde og taper ned til slutten av avsnittet 4-fot med flere rock. Utvide det nederste laget en annen 4 fot og fortsette å arbeide på denne måten, slik at en grov skråning fra toppen av veggen på slutten av veggen, til du når den faktiske enden av veggen.

•Plasser capping rock over toppen av gjerdet når du er ferdig bygge hele gjerdet til ønsket høyde. Steinene langs toppen av gjerdet, bare bruke brede og flate steiner som holder gjerdet samme høyde over. Prøv å bruke lokkpåsettingsmaskiner bergarter som dekker hele toppen av gjerdet.