Hvordan legge en blokk vegg

October 5

Hvis du har et utendørs område som du vil pakke av for å opprette en separat inndeling, kan du gjøre det med en blokk-vegg. Men bygge en blokk vegg kan virke for vanskelig for en nybegynner, når prosjektet kommer i gang, finner du det er ikke så vanskelig som du tror. Nøkkelen er å blande mørtelen riktig eller blokk veggen vil ikke stå testen av elementer og tid.

Instruksjoner

•Dig en grøft med en spade langs perimeteren av området du vil skille med en blokk-vegg. Grøften bør være minst 8 inches dyp og bred nok til å huse din blokker. La et par ekstra inches på hver side til å arbeide med.

•Wrap to blokker med strengen, sette dem på motsatte ender av grøften. Trekke strengen stram, og angi deretter en linjenivå på strengen. Foreta justeringer til strengen som nødvendig å gi et nivå.

•Mix mørtelen av måking en del mørtel for alle tre deler av sand i en trillebår. Følg produsentens spesifikke formater for å få det beste resultatet. Lett spray vann på sand/mørtel mix og rør med en hakke. Konsistensen bør være mindre soupy enn pannekake batter. For mye vann vil gjøre blandingen rennende og ubrukelig.

•Toss en murskje-full av mørtel/sand blandes i grøften, starter i den ene enden. Stable den første blokken på mix, justere topp med nivå strengen. Legge til mer mørtel eller presse blokken inn i blandingen lenger ned til nivå. Sleng eller "smør" siden av første murstein og legge den andre mot det, skrapende bort mix overflødig med en sparkel.

•Continue ned grøften til det første laget av blokkene har blitt lagt. Tillate en base å sitte og kur for minst en hel dag før du fortsetter. Deretter blande mer mørtel og sand og legge de gjenstående lagene. Stables hver murstein utenfor sentrum av under for å opprette en låsing effekt. Stabelen ikke murstein direkte over hverandre eller leddene blir svak. Cut slutten murstein nødvendig med en våt så lage en jevn Beskyttelseskappe. Veggen bør være kurert og i én til to dager.

Tips og advarsler

  • Gjenbruk skrapt mørtel blanding som ikke faller på bakken innen to timer av anhuking det av murskje inn i blandingen.