Hvordan legge en asfalt Driveway

January 25

En asfalt driveway lagt til din eiendom gir en viktig funksjonalitet, men det kan også legge verdien til hjemmet ditt og forbedre den estetiske verdien også. Legge en innkjørsel er et kostbart prosjekt som kan kjøre i tusenvis, men sluttresultatet vil være verdt det. Skikkelig forberedelse, tålmodighet og pengene å fullføre prosjektet er alt som trengs for å legge en asfalt driveway du kan være stolt av og som vil forbedre skjønnhet og funksjonalitet til ditt hjem og landskap.

Instruksjoner

•Plan oppkjørselen. Du vet hvilken vei det vil ta, om det vil være rett eller buet, og hvis det blir noe lyst. Studere land som du må grave for å danne grunnlag for oppkjørselen din. Er det noen naturlige elementer som vil kreve spesielt utstyr for å fjerne, for eksempel trestubber eller svært store steiner? Vil du trenger å gjøre omfattende utjevning?

•Anrop verktøyet selskaper og sikre at du ikke vil være graving gjennom kraftledninger. Selskapene bør kunne fortelle deg over telefonen, men hvis ikke, vil de sende noen ut til din eiendom å sørge for at det er trygt for deg å grave.

•Prepare ditt land for å grave. Du vil sannsynligvis en bredde på mellom 8 og 12 fot. Bruke tre eller jern innsatser plassert langs kantene på oppkjørselen veien til merke stedet, og deretter knytte en streng mellom dem som en retningslinje. Du kan selv ønsker å spray innsatsen med lys oransje maling eller bruke flagg til å øke markør synlighet.

•Rent av tungt utstyr å grave ut sitteplasser for din asfalt. Du kan betjene Traktorgravere deg hvis du er i stand til. Hvis ikke, må du leie noen til å gjøre jobben.

•Prepare oppkjørselen danner helle ut. Sted 2 x 4 innramming tre langs begge sider av din hammer dem i bakken og bruke jernstenger for å holde dem på plass. Avgjøre om du må bruke en komprimator trykke ned bakken du vil være helle på. Det er lurt å gjøre dette selv om bakken ser ut til å være solid. Lå netting over presset jorden å øke støtten for du ny asfalt oppkjørselen.

•Fyll asfalt. Du må bestemme som nær som mulig hvor du trenger. Betong selskapet du kontrakt å bringe din betong vil kunne gi deg denne informasjonen når du gir dem dimensjonene på harddisken.

•Bruk konkrete squeegees å spre betong som øser fra lastebilen. Spre betong rundt for å dekke så mye av området som du kan deretter gå over det igjen slik det er så jevn og glatt som mulig.

•Tillat betong Cure i minst tre dager før du bruker den. Det er en god idé, men ikke nødvendig for å dekke stasjonen i klar plast for å beskytte den fra delene som det botemidler.