Hvordan legge betongblokker & Sand for plenen kanter

September 14

Hvordan legge betongblokker & Sand for plenen kanter

Betong kanter er et utmerket valg for din hage eller plen. Precast betong blokker finnes et bredt utvalg av farger og teksturer. Noe aften ligne naturstein. Mange har både rette og buede stykker av precast blokk, og noen er designet for å ha to eller tre blokker sammen. Precast betong kanter materialer er langvarig, og de er billig sammenlignet med noen av de andre alternativene. Kanskje den eneste ulempen av betong kanter blokker er at de er tunge---men så igjen, så er alle andre attraktivt alternativ for etterbehandling av plenen på en profesjonell måte.

Instruksjoner

•Determine omkretsen av plenen pounding tre stakes hjørnene med en gummihammer og strenger hyssing mellom innsatsen. I områder der du vil ha en sving, bruke flere hage slanger koblet sammen for å danne en behagelig kurve.

•Spray en linje for å markere omkretsen du har lagt ut. Konvertere målingen i tommer. Bruk landscaper's spraymaling. Fjern innsats, hyssing og slanger.

•Calculate hvor mange betongblokker du trenger ved å dele hvor lang hver av blokkene du har valgt inn i den totale målingen av omkretsen. Hvis du har opprettet en kurve, trekk lengden på kurven fra din totale måling. Finne antall rett betongblokker ved å dele lengden på blokken i måling av perimeter minus lengden på kurven. Beregne antall buet betongblokker må ved antall inches i kurven med lengden på en buet blokk.

•Measure høyden av din betongkloss. Bestem hvor mye av toppen av blokken du vil utvide over karakteren plenen. Trekk som måling fra høyden av blokken. Legge til 2 inches resten. Dette er dybden av grøften må du grave. Grøften er bredden av betongkloss og 1 tomme.

•Dig en grøft langs linjen angitt omkretsen av plenen. Bruk en spade med en spisse enden til de første kuttene. Deretter selv ut grøften å gjøre det riktig dybde og gjøre siden av grøften nærmest plenen absolutt loddrett. Tamp bunnen og vertikale side av grøft med en 2 x 4 trelast å gjøre grøften konsekvent dyp og bred og en stabil seng for betong blokker.

•Fyll grøften 2 tommer dyp med grov sand. Tamp ned sand og deretter lett vann sanden så vil pakke ned. Tamp igjen.

•Lay betong blokker ende til ende i grøften. Bruk 2 x 4 til å presse blokkene hardt mot innsiden kanten av grøften og kontrollere at de er en selv høyde over karakteren plenen. Fortsett til alle blokken er lagt. Fyll ut den forreste siden av grensen med grov sand, toppet med en tomme av knust grus.