Hvordan legge betong mur enheter

December 28

Hvordan legge betong mur enheter

"Betong mur enhet" er bare en teknisk begrep for en konkret blokk, og mest (men ikke alle) betongblokker slagg blokker. Noen betongblokker er flatt, heldekkende og lagt mer eller mindre som murstein, mens slagg blokker har reist kanaler og hul interiør. Prosedyren er i utgangspunktet den samme for begge, men detaljene variere litt avhengig av mur enhet i spørsmålet.

Instruksjoner

•Mix en gruppe med mørtel som anvist av produsenten og konsistensen av tykk havregryn i en liten sementblander, en trillebår eller store plast badekar. Hvis du er miksing manuelt, er en hakke nyttig for røring mørtel i store mengder.

•Lay mørtel på sengen eller stiftelse med en mur murskje, setter ned nok mørtel for tre til fem mur enheter. De fleste slagg blokker bruker 1 tomme mørtel, men nøyaktig dybden av mørtel avhenger av betong mur enheten brukes. For en solid mur enhet, lå et komplett stykke mørtel over sengen. For hule slagg blokker, legge to perler av mørtel på utsiden av sengen å matche de ytre veggene av blokken.

•Still første mur enheten på plass. Trykk toppen av blokken med stumpen av murskje å bosette seg i mørtelen.

•Butter ene enden av en ny mur enhet med sparkel. Etter en solid blokk, pels hele side med et 1-inch-thick lag med mørtel. For en cinder blokk, legge to 1-tommers perler på ytre endene av den siden. Noen slagg blokker kan ha reist kanaler på deres sider for dette formålet. Angi mur enheten på plass slik at smurte siden forbinder med en side av den første mur enheten fra trinn 3.

•Continue utvider mørtel sengen horisontalt og smør endene av blokker som før, inntil hele første raden av betong mur har blitt lagt. Skrap overflødig mørtel av sidene av blokker med sparkel. Kontroller at raden av blokker er nivå hvert tre til fem blokker ved å legge en snekker nivå over toppen av blokkene.

Tips og advarsler

  • Avhengig av betong mur enheten brukes, og formålet med veggen du bygger, metall avstandsstykker, strimler eller galvanisert hardware klut kan legges i mørtelen på kantene av blokker eller en linje som går ned en rekke blokker. Konsultere en guide til bestemte betong mur enhet i spørsmålet om hvilken av disse tilbehør å bruke, når du bruker dem og hvordan.