Hvordan legge Baseboard fliser

June 12

Bruke fliser som ett grunnkort, i stedet for tre trim, ikke bare friske og annerledes utseende, men det gir mer beskyttelse for veggen. Klassisk anvendelsen av flis baseboard er på flislagte gulv i bad, gir en solid "bolle '' fuktighet-bevis beskyttelse hele rommet. Bruke flis grunnkort i en stue eller studie med et tregulv er et mer uvanlig (og interessant) program. Du kan få lange, smale fliser som er utformet som baseboards, men noen fliser med skråkant eller bullnosed kant fungerer.

Instruksjoner

•Overflate gulvet første. Måle høyden på din brikke. Legg til 1/4 tommers som måling. Merk veggen hver tre feet nederst på som justerte måling (dvs. Hvis flisene 4 inches høy, sette merker langs veggen på 4 1/4 tommer fra gulvet.)

•Med en hjelper, strekke din kritt snapline tett over på veggen på nivået av merkene. Kontroller at strengen er ikke under noen av merkene langs veggen. Hvis det er (som betyr gulvet er høy i dette området), må du høyne linjen etter behov. Klikk linjen.

• Kjør et stykke bredt malerens tape like over knakk linjen.

•Hvis gulvet er dekket med fliser av samme bredde som baseboard flis - betyr at du kommer til linje opp Injiseringsmasse linjer, deretter bruke ditt nivå for å tegne en rett loddrett linje på veggen som oppfyller en av Injiseringsmasse linjer på gulvet. Hvis gulvet er en annen konfigurasjon, deretter måle lengden på veggen og sette din loddrett linje i sentrum av veggen lengden. Uansett holde linjen under maleren tape.

•Starting på hver side av den vertikale linjen, spredning thinset mørtel på veggen med din hakk murskje, belegg veggen mellom gulvet og malerens tape. La mørtelen gå litt over den nedre kanten av tape, men ikke over den. Trykk din første flis på plass, å sette to plast avstandsstykkene mellom nederste kant og gulvet. Kontroller avrundet overflate kanten er vendt opp og kø med bunnen av båndet.

•Continue flislegging over veggen, sette plast avstandsstykker på bunnen og sidene av flisene. Kutte endestykkene som trengs på din brikke cutter. Trekk ut plast avstandsstykkene og løsner malerens tape, tar overflødig mørtelen med den. La brikkene satt over natten.

•Lay en ren stripe malerens tape langs øvre kant av flisene. Bruk din grout flyte for å trykke din ferdigblandet grout på flisene, trykke den inn i linjer og klemme det av flisen. Fugemasse til toppen av brikkene, la tape skjoldet veggen fra overflødig (ikke la noen grout utenfor båndet og på veggen.) Ikke fugemasse hjørnet mellom bunnen av arket og gulvet, men la den være åpen. Tørk ned flisene med en fuktig svamp å ta opp overflødig grout. Fjern tape og la brikkene satt for en dag.

• Kjør en rekke caulk langs bunnen av brikkene, fylle plassen der veggfliser møtes gulvet. Kontroller at linjen er rett og ren.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller ved din brikke cutter.