Hvordan laste ned gratis dekk Plan bygningen programvare

February 11

Bygge en kortstokk på hjemme gir ekstra plass å nyte mange utendørsaktiviteter som grilling eller slappe av på en veranda swing. Velger beste dekk for planer ved å se på ferdige produkter først med dekk programvare (se ressursene nedenfor). Du kan faktisk bygge din dekk, legge til tilbehør og buskas og endre utseendet med slag av musen. Bestemme om et multi-level dekk ville se bra ut med ditt hjem eller ønsker du tradisjonelle rektangulære dekk. Opprette dekket av drømmene dine nesten og deretter fysisk, med dekk programvare.

Instruksjoner

•Review dekk planlegger programvarealternativer. Mange av de du har å kjøpet inkluderer gratis prøveperioder. Prøve disse planene siden de kan tilby flere alternativer enn fri programvare planer.

•Velg alternativene som passer best til dine ideer. For eksempel hvis du har tenkt på et multi-level dekk, så se på programvare som inkluderer denne funksjonen. Ønsker du en kortstokk som brytes rundt hjemmet ditt, se på eksempler av disse kortstokker først.

•Bevegelsessensoren gratis programvare som fungerer best for deg. Naviger til websiden og klikk "Last ned."

•Klikk "Kjør" når den neste skjermen dukker opp. Vent til nedlasting ferdig. Det neste skjermbildet som kommer opp vil vanligvis være installere veiviseren vil spørre deg om du vil installere dette produktet. Velge "Ja", og følg instruksjonene på skjermen for å installere.

•Tillat skal sette et ikon på skrivebordet for produktet slik at du kan finne det enkelt etter nedlastingen. Dobbeltklikk dette ikonet for å åpne programmet etter at det lastes ned. Gjenta trinn 3 - 5 for å laste ned ekstra programmer.

•Spill med programvaren for å lage perfekte dekk. Legg til tre rekkverk eller endre den til smijern. Lukk dekk for ultimate skjermen rommet. Legge til windows for en alle vær-rom. Endre utseende så ofte du vil til du har alternativer for kortstokk nøyaktig slik du ønsker.

•Purchase materialet du trenger å bygge den perfekte deck.

Tips og advarsler

  • Siden de fleste programmer gir deg en gratis prøveversjon, ikke begrense deg til bare én nedlasting. Se på ulike programmer for flere ideer på dekk som vil tjene deg best.
  • Les tips om dekk bruk før du kjøper (se ressursene nedenfor).