Hvordan landskapet rundt et uthus

May 26

Hvordan landskapet rundt et uthus

Landskapsarbeid rundt et uthus beautifies egenskapen og legger til personvern. I tillegg kan valg av en duftende plante bidra til å motvirke noen mindre hyggelig lukt. Når en rutinemessig syne, den vanlige uthus har avslått på grunn av utbredt innendørs avløp. Uthus var en gang en kilde til gjødsel. Velge planter som er kompatibel med den uthus plassering og ordne dem slik høyere eller vining planter hjelpe å skjule uthus, eller sette den av, hvis du har et eiendommelig eller arkitektonisk tiltalende uthus. Vurdere nettstedet ditt og planlegge funksjonene trenger du vil hjelpe du landskapet rundt din uthus med selvtillit.

Instruksjoner

•Vis uthus fra ulike vantage poeng på eiendommen, som gjennom vinduene i huset, fra de syne linjene av noen naboer, fra oppkjørselen og veien. Tegne en enkel plan for der du vil plassere plantene å forbedre uthus landskapet eller skjule den fra visningen.

•Kontroller et notat på landskapet plan hvor mye sol hver side av uthus mottar. Hvis en side får mer sol enn den andre, sette solen-elskende planter på den siden, og plantene som trives i skyggen eller delvis sol på mindre solsiden av uthus.

•Plant to parallelle rader med bambus eller evergreens mellom uthus og ditt hjem hvis du vil opprette en skjerm for å fjerne uthus fra visningen. Rave planter i hver rad som film teater seter slik at plantene tilby effektiv screening. Velg etablerte planter minst 4 fot høye for en umiddelbar levende skjermen. Denne teknikken fungerer også til skjermen uthus fra naboer, oppkjørselen eller en vei.

•Plant høye blomster eller vinstokker langs sidene av uthus. Jasmine eller kaprifolium nåde landskapet med rikelig blooms og en søt duft å maske uthus lukt. Anlegget hollyhocks eller andre høye blomster foran vinrankene, med vinrankene nærmest uthus veggen for støtte. Hollyhocks (Althea rosea) sto som "uthus blomst" i kolonitiden, og kan ha hjulpet gjester finne uthus, ifølge University of Illinois. På grunn av deres 5 til 6 fot høyde og strålende blomstrer, kan disse tradisjonelle blomster tjene som skilt eller camouflage for et uthus.

•Legg en groundcover rundt uthus hindre erosjon og legge til tekstur i landskapet. Mose eller baby's tårer gjøre det bra i skyggen og spres lett. Lav sukkulenter, som iceplant, tilbyr et lite vedlikehold alternativ for solfylte steder og bidra til å spare på vannet.

Tips og advarsler

  • Månen eller sun skåret i døren til et uthus servert for ventilasjon og kjønn betegnelse. Månen var kvinner uthus- eller uthus, og solen for menn området.
  • Velge tørke-tolerant planter for groundcover i stedet for grass sparer vedlikehold, som det er mindre vanning og ingen klipping involvert.
  • Legge til andre duftende blomster nær uthus, som gardenia, om ønskelig.
  • Hvis klimaet tillater, velge tropiske planter som fugler av paradis, gir hibiscus og lidenskap blomst uthus landskapet følelsen av en øy paradis.
  • En arbeider uthus kan forurense vannet og spre sykdom.
  • Ikke røyk i et uthus, eller bruk en kilde av åpen flamme på grunn av fare for eksplosjon fra metan.
  • Ikke Tillat planter å dekke den uthus åpninger, da disse er nødvendig å redusere indre varme og lukt. Trene vinrankene å vokse rundt vents eller beskjær dem tilbake.
  • La uthus vedlikehold panelet tilgjengelig, hvis den finnes. Tillat minst 18 inches av avstanden mellom planter og panelet for å tillate enkel tilgang.