Hvordan landskapet rundt et hus med planter & busker

June 3

En vellykket landskapet rundt et hus forbedrer utseendet, gir et positivt førsteinntrykk til besøkende, og tilbyr et hyggelig område å slappe av og glede seg over familieaktiviteter utendørs. Landskapsarbeid planter tilbyr miljøgevinster i tillegg hindre jord avrenning og forbedre luftkvaliteten. Vurdere hvordan du bruker plass også hvor mye arbeid du legger i å vedlikehold ved planlegging og utforming landskapet. Dette sikrer en sluttprodukt som vil være estetisk tiltalende og praktisk.

Instruksjoner

•Evaluate området for å finne ut hva du allerede har og det er fortsatt behov forbedring. Vurder hvor du tilbringer mest tid utendørs og dermed der planter som trær og store busker ville være mest nyttig. Hekk eller en busk kantlinje tilbyr privatliv fra naboer. Blomstrende planter og busker i døren gi en behagelig duft når blomstrende Hvis Vinduer er åpne. Ta god tid til å planlegge alle detaljer til å gi den beste landskapet for livsstil.

•Start små av nedtoningen hjørnene og fokusere oppmerksomheten på døra til bolig. Gjøre dette enkelt ved å legge til noen små og mellomstore busker i begge sider av døren, nær hjørnene av huset. Gode alternativer inkluderer Vintergrønn Berberis eller dverg brennende busk i solfylte steder og dverg palmetto eller hortensia for del skygge.

•Balance landskapet med like store elementer. Alternativt bruke store og små planter, gruppere planter på den ene siden av gården og legge til én eller to større elementer på den andre. Følg samme ideen for andre områder enn foran hjemmet, som hager og veier.

•Plant en rekke planter og busker som gir farge hele året. Også se etter prøver av ulike høyder og farger, plassere høyere elementer mot baksiden og gruppering varme farger og kule farger separat for en harmonisk utseende. Ettårige gir en ideell måte å teste en farge, høyde eller blomst plassering i senger eller kantlinjer før du forplikter deg til stauder. De også legge til farge raskt til et ellers trist område, fra våren til høsten.