Hvordan landskapet rundt en kortstokk med gitter

May 2

Hvordan landskapet rundt en kortstokk med gitter

Relativt billig plast, vinyl eller tre latticework styrene kan tjene som lister eller vegger for en kortstokk og tilby en estetisk bakgrunn for plantemateriale. Når landskapsarbeid rundt gitter vegger, bestemme om de redusere sollys til planting området og velg plantemateriale henhold. Sjekk sollys på ulike tider av dagen for å avgjøre hvor lenge det faller på hvert område.

Instruksjoner

•Plasser vinstokker å klatre på latticework styrene plassert rundt dekk. Lett, deciduous vinstokker slik en kardinal klatrer, lidenskap blomst eller søtpotet er raskt voksende prøver som ikke vil tynge lett gitter. Tyngre vinstokker som kaprifolium og engelsk eføy, men die ikke tilbake om vinteren og kan overvinne latticework støtte, forårsaker det å bøye eller selv pause.

•Locate vinrankene i beholdere på utvalgte intervaller rundt dekk. Beholdere gir mer kontrollert vekst og gi muligheten til å flytte kald-sensitive prøver inne om vinteren. Gjennomgripende flerårige blomster, som sparsommelighet eller snikende sedum, kan følge vinrankene i beholdere for farge og tekstur.

•Plant en ramme av koordinere busker supplement gitter vegger og lister. Hvis plassen tillater, legge busker som blomstrer på ulike tider av året, oppfordrer fortsatt blomstrende. Malt latticework fungerer som en attraktiv bakgrunn for busk grenser.

•Hide latticework grensen til blomst plantings forskjellige høyder og bredder. Tillat bare deler av gitteret å kikke gjennom swirls av farge for en interessant effekt. Legge blomster tilbyr kvelden duft, som brugmansia, phlox, syriner og fire o'clocks, å utvide glede av utendørs dekk mild kveldene.