Hvordan landskapet med River steiner

April 24

Hvordan landskapet med River steiner

River steiner, med deres glatt konturer, varierte farger og rekke figurer aksent landskapet med et naturlig element som passer nesten alle landskapsarbeid ordningen. Fargene inkludere rød, gul, grønn, svart, hvit og blandet farger. Texas A & M Universitys forlengelse nettsted anbefaler bruk av elven steiner, små-som en gressmalingsklaffen for vannforbruk. Landskapsforming som sysselsetter mer naturlige elementer, inkludert steiner, passer med moderne bekymringer for miljøvennlige materialer i gården. Opprette en plan og arbeider med størrelser og funksjoner av steinene fører til et landskap som forbedrer gården og ekko natur.

Instruksjoner

•En liste gården og formål for elven bergarter i landskapet. For eksempel: foran hagen: hagen roser, fortau kanter; Kjøkkenhage: herb hage grensen og aksenter; Bakgården: vegetabilske hage grensen og større stein å motløs hunden fra graving; Fontenen området: hage.

•Plasser river steiner ende til ende langs fortauet eller kantene på en bane. Hvis du har begrenset mengde steiner, plassen dem 2 til 3 inches hverandre. Ellers plass steinene.

•Dig en smal grøft 1 tomme dyp Hagens kant vil lage en pyntebord. En close-set river stein kantlinje reduserer erosjon og legger til et dekorativt element. Grave med spissen av spade og glatt grøften med kanten av bladet.

•Lay river steiner ende til ende i grøften så de berører. Erstatt skitt langs kantene på elven steinene og trykk den ned. Dette integrerer steinene i hagen og hjelper holde dem på plass. Grunnmuren i grunne grøfter skaper en mer ferdig effekt enn foret dem opp på bakken.

•Gjenta trinn 3 og 4 for å opprette andre hage kanter i landskapet.

•Spread et 1-tommers lag med liten elv steiner i anlegget sengetøy områder som en mulch. Rake dem for å gjøre dem selv.

•Arrange større elvesteiner i blomst og vegetabilske hager som aksent stykker. Interspersing river steiner i en hage mellom planter kan også hjelpe motvirke pets fra grave i plantet senger. Grave et grunt hull størrelsen på steinen dyp minst 25 prosent av Steins høyde. For eksempel for en fot høye stein, grave hull 3 inches dyp. Sete steinen i hullet og tamp løs jorden rundt med din sko. Dette sikrer steinen og gir den et utseende av tilhørighet i landskapet.

•Lag en stein hage på sørsiden av huset for å legge til en dekorativ området og redusere vannbruken i gården. Ristes steiner over området for rock garden for en naturlig effekt, og deretter legge mer dekorativ stein mot fronten og på senteret for å øke visuell appell. Lava steiner og andre landskapsarbeid steiner kombinerer godt med elven steiner legge forskjellige farger og teksturer til en stein hage.

Tips og advarsler

  • Lå grensene for blomsterbed før du legger til liten elv steiner som en mulch. Grensen hjelper for å holde elven steinene i sengen.
  • Dekke sprakk sement, ujevnheter eller andre problem soner i landskapet med en stein hage.
  • White river steiner reflektere varmen - unngå å bruke hvit nær planter.
  • En liten rake hjelper fjerne bladene fra river rock mulch.
  • Rock hager fungerer bra med saftige og kaktus plantings å landskapet og tilbyr en måte å kle seg vanskelig å plante områder.