Hvordan landskapet med flate steiner

January 27

Flate steiner tilbyr mange ulike typer landskapsarbeid muligheter sammenlignet med fettere, hage stein og steinblokker. Om naturlig flat eller maskinert til en flat overflate, steiner egner seg lett til hagen og støttemurer, pathways, blomsterkasser og hevet senger. De kan legge et snev av farge til din bolig eller blande stille inn i landskapet. I tørre steder der planter er sjeldne, gir flate rock landskapsarbeid et slående alternativ til en tradisjonell plen, busker og blomster.

Instruksjoner

•Stack flate steiner i vekslende lag å skjule rammene av opp hagen senger. Fylle hullene mellom steinene med ert grus eller små steiner.

•Build en lav hagen veggen med flate steiner i en sirkel rundt et høyt tre. Fylle ut mellomrommet mellom treet og veggen med Haven jord eller jordsmonnet. Plant en lav vekst groundcover som myrt interplanted med skygge-elskende planter som impatiens og hostas.

•Bury flate steiner i ryddet jord å opprette en rustikk hage bane fra bakdøren til hagen din. Plant en duftende timian i mellom steinene å løslate en mild duft med hvert trinn.