Hvordan landskapet med Bush steiner

October 7

Bush bergarter er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser og typer. Noen er så store at de skal flyttes med maskiner. Enkleste bush steiner til bruk i landskapsarbeid er de du kan flytte for hånd. Du kan velge fra kvarts, kalkstein, sandstein, brytes ironstone, granitt, skifer og mer. Bush steiner kan brukes til å legge naturlige skjønnhet til hagen eller hagen. De vokser moss og lichen godt. De kan brukes til liggende i en rekke kreative måter.

Instruksjoner

•Edge blomsterhager med bush steiner å gi dem en ryddig, definert utseende. Foruten å legge appell til hagene, vil steiner også hjelpe holde smuss og mulch på plass. Du kan også bruke bush bergarter kanten rundt trær og busker.

•Construct naturlige rock gangveier gjennom din blomsterhage ved hjelp av stykker av flat bush rock. Legg dem side ved side som skal brukes som attraktive.

• Landskap med bush bergarter med dem til grensen eksisterende gangveier på eiendommen. Eller opprette gangveier ved å grave opp torv. Fylle området med et lag av Breivik. Grensen gangveier med bush steiner.

•Build en steinmur med mørtel og bush steiner. Markere dimensjonene på veggen med streng og innsatser. Grave en 4-tommers grøft langs strengen og fylle den med sand. Tamp sand ned. Bygge veggen av svimlende rader med bush bergarter. Holde dem sammen ved hjelp av en murskje og mørtel.

•Lag en stein hage i landskapet med bush bergarter. Foruten å være attraktive, kan rock hager dekke dips og lav kapasitet. Bestemme størrelsen på og plasseringen. Ordne klippene i en naturlig formasjon.

• Landskap tjern med bush bergarter. Plassere dem strategisk der vannet renner i å lage små fosser. Siden bush bergarter vokse mose og lav godt, skal de alder på egen hånd tid.

Tips og advarsler

  • For å gi tørr bush bergarter en alderen ser, vokse moss på dem (se ressurser). I utgangspunktet må mose, buttermilk eller yoghurt.