Hvordan landskapet med antikke roser

October 20

Hvordan landskapet med antikke roser

Selv om moderne roser er hybridiserte for bestemte egenskaper som farge eller duft, taktslagene ikke noe ganske appell av en antikk steg. Antikke roser er de som rosene avlet før 1867 ifølge University of Arkansas. Stigende historiske interesse og en gjenoppdagelsen av antikke rose's rekke farger, velduftende og voksende former, finner antikke roser igjen veien til landskap på tvers av fylket.

Instruksjoner

•Velg en beliggenhet i landskapet som mottar minst seks timer med sol hver dag. Antikke roser foretrekker morgensolen, særlig i områder med varme somre. Roser skal plantes mens sovende i sen høst eller tidlig på våren.

•Løsne jord med en spade til en dybde på 18 inches. Antikke roser krever godt drenert jord å trives. 4 til 5 inches av kompost fordelt på jord og bland godt. Kompost vil berike jord med næringsstoffer og forbedre drenering og konsistensen av jord, gir din antikke roser en god start.

•Plant klatring varianter som Zephirine Drouhin, en antikk steg med mørk rosa blomster, langs et gjerde eller arbor å dra nytte av loddrett avstand. Sikre antikke steg canes struktur med en løs plast eller hyssing slips.

•Plasser busk antikke roser langs en gangvei eller hagen banen å ta utnytte antikke roses' duft. Cecile Brunner er en antikk busk steg med klynger liten rosa blomster med en usedvanlig lang blomst periode.

•Plant mindre busk roser i beholdere å dekorere uteplasser eller balkonger. Kontroller at beholdere har tilstrekkelig drenering. Disse roser trenger mer vann enn de som plantet i hagen som Innledning som luften sirkulerer rundt beholderen.

•Plasser flere roser side ved side for å opprette en uformell hekk. Springende antikke roser er ideelle for dette. Ikke plante roser for tett sammen. La alltid god plass for luften kan sirkulere rundt antikke steg. Selv om antikke roser er hardfør, kan mangel på god luftsirkulasjon føre til veksten av mold og mugg.

•Spread en 3 - til 4-tommers lag mulch over jorden, men ikke røre steg stammen. Dette vil regulere jord temperatur og fuktighet, i tillegg til å hindre veksten av ugress. Ugress er ikke bare skjemmende, de konkurrerer med antikke din steg for næringsstoffer og vann. Vann din antikke steg med de første par inches jord er tørr.

•Feed din antikke steg med gjødsel designet for roses. Feed steg våren som første bladene begynner å bud og igjen som blomster-skjemaet. Ikke mat etter August, så dette vil oppmuntre vekst som steg forbereder å gå sovende.