Hvordan landskapet hytte poster

November 27

Hyttene ligger ofte i naturlige omgivelser med vekt på montering i landskapet. Tradisjonelt presentere de en varm og innbydende ansikt for besøkende; deres landskapet elementer skal derfor lite vedlikehold, upretensiøse og kompatibel med innstillingen. En gangvei tillater besøkende å gjøre psykologiske overgangen til det avslappende miljøet av hytta. Gir mulighet for å presentere regionale planter og et sted å observere den naturlige verden. Lagre prangende blomster for hytta posten og gir plass til å nyte lokale flora og fauna.

Instruksjoner

Sette inn en hage gate ved inngangen fra gaten eller oppkjørselen. Bygge en boardwalk - en gangvei konstruert med tre planker - minst 4 fot bred, til døren. Legge til en veranda på døren.

•Plant busker og stauder strategisk på overgangspunkt ved gangvei. Velg lokal eller hardfør planter og gress ordnet i ulike høyder. Selektivt plass planter med spesielle egenskaper som farge og duft som fremhever i senger.

•Legg noen bærbusker å busk senger for å tiltrekke fugler. Plass en fugl mater og en fugl bad eller beholder med vann i nærheten.

•Frame døren med senger plantet med valgte busker og stauder på hver side av gangveien. Sette en Adirondack stoler på verandaen.

•Hang kurver med fargerike ettårige, inkludert etterfølgende og duftende blomster, rundt verandaen. Legge til beholdere av ettårige for trinn. Anlegget rikelig for en overstrømmende effekt i nærheten av døren.

Tips og advarsler

  • Murstein og stein er også egnede materialer for en rustikk gangvei. Holde hardscaping materialer konsistent.
  • Svingete stier passer hytte innstillingen. buet senger kan legge lignende sjarmen til en rett bane.
  • Kontroller at landskapet arbeid ikke påvirker drenering så hytta er ikke underlagt pooling vann rundt fundamentet.