Hvordan landskapet grenser & kanter

October 12

Hvordan landskapet grenser & kanter

Landskapet kantlinjer og kanter brukes til å flytte øyet rundt gården og klart definere områder der landskapet har endret. Grensen er en ramme som begrenser blomsterbedet. Kanter brukes når grensen mellom en plante seng og en plen. Kanting blokkerer gresset fra snikende inn blomsterbed, nødvendiggjør ekstra vedlikehold. Det gir også en grense for gressklipperen slik at bladene på klipperen ikke tilfeldigvis klippet i blomstene.

Instruksjoner

•Lay en hage slange rundt blomsterbed opprette organisk kurver i områder der du vil opprette skille mellom en blomst seng og en plen. Gummien i slangen gjør det enkelt å lage store kurver som kan justeres flere ganger til figuren har nettopp det du ønsker. Maling kurvene på plenen med landskapsarbeid maling.

•Dig en grøft langs malt som er 6 inches dyp og 6 inches bredt. Holde jorda på plenen side mer loddrett og vinkel jord på blomst grensen side til minst 30 grader.

•Plasser fleksibel plast kanter i grøften slik at V-hakk nederst kanting på blomst seng side. Bruk kanter toppene hver 2 til 4 føtter langs bunnen av kanting. Kjøre piggene så nær vannrett som mulig for å redusere faren for kanter kasteline under frost.

•Pack jorden fast rundt begge sider av kanting. Halv kanting skal under jorden.

•Plant en blomsterbord langs seng kanting. Posisjon mindre blomster av en konsekvent farge, jevnt plassert 6 til 8 inches unna kanting. Plass større strukturelle planter og blomster bak den første raden. Lag blomst borden minst to anleggstypene dype og så mange som fire eller fem for en bred seng. Dette vil legge drama og skape bevegelse og enhet i hagen.

•Velg god blomst grensen planter for ditt område ved å snakke med hage eksperter på barnehager. Årlige blomster (planter som dø ut etter en sesong) som er gode valg for blomsterborder i de fleste klima inkluderer: daisy, verbena, impatiens, begonier, lantana, marigolds, petunias, bratsjer, stemorsblomst og snapdragons. Stauder (planter som returnerer hvert år) som fungerer godt for grenser i de fleste områder inkluderer: alyssum, coreopsis, dianthus, primrose, sedum, salvie, veronica og babyens pust.

•Amend hagen din jord til en jord blanding passende for plante valgene. Grave din plante hull dobbelt så stor som root ballene. Løsne alle komprimerte røtter etter fjerner planter fra potter. Plasser blomstene slik at toppen av rot ballen jord er selv med hage seng jord. Space plantene å tillate veksten av anlegget. Mulch rundt fabrikkene og vann grundig.