Hvordan landskapet forgård i ørkenen

June 28

Leve i en ørken klima har sine utfordringer, særlig når prøver å planlegge ut Gartner i et lite område. Ørkenen terreng har sand, harde soling og begrenset vann, men det er fortsatt mange måter å forskjønne omgivelsene. Når du planlegger landskapet for hagen din, er det viktig å velge planter som trives på litt vann, og med lage forskjellige soner i plass å utnytte en vannforsyning. Bare fordi du bor i betyr ikke ørkenen at du sitter fast med kaktus. Med litt planlegging kan hagen din fargerike og vakre.

Instruksjoner

•Zone liten gården i tre forskjellige områder basert på vann nødvendighet: svært lite vann bruk, low vannforbruket og moderat vann. Dette hjelper med anlegget plassering.

•Koble maskinen landskap planter med svært lite vann bruk i de tørreste områdene i gården. Plantene som trives på svært lite vann inkluderer agave, palo verde og trærne «Ocotillo», og disse tre planter også legge til farge på gården.

•Velg planter som passer best med low vannforbruket. Vann dette området fra tid til annen, i tillegg til nedbør. Legge til farge på gården med groundcover som Lams ører eller snø i sommer. Ekstra tørke-resistente planter inkludere gul alyssum, Shasta tusenfryd og lavendel.

•Decorate gangstier eller mot hjemmet bruker Prydgress, som er hardføre og krever lite vann. Ideell varianter inkluderer prairie dropseed, Elijah Blue fescue og fjær reed.

•Plant et område i gården som krever mer vann enn resten av landskapsarbeid, for å beholde vann. Dette stedet er ideelt for en grønnsak hage, floral lapp eller rekreasjonsområde. Legge til farge på hjemmet ved å plante gule kopper, Arizona valmue, brittlebush eller ørken perspektivkorrigeringer.