Hvordan landskapet for en privat terrasse

March 27

Bakgården er det ideelle stedet for en uteplass som brukes for utendørs underholdende. En uteplass er ikke så hyggelig, men hvis du ikke har personvern fra naboene. Hvis du bor i en underavdeling eller et tett befolket område, er dine naboer kan se direkte i din bakgård, og du kan se i deres. Landskapsarbeid rundt terrassen kan gi personvernet familie å nyte utendørsaktiviteter. Landskapsarbeid inneholder softscaping elementer, eller naturlige funksjoner og hardscaping elementer, som statuer og gjerder. Du kan bruke bare ett element, eller kombinere flere ideer for å oppnå personvern.

Instruksjoner

•Plant en sikring på siden av terrassen som trenger privatliv. En hekk består av flere busker plantet tett sammen for å opprette en privat skjermen. Plantene du kan bruke, avhenger av USDA hardførhet sonen du bor, men populære omfatter boxwood, japansk Berberis, euonymous, liguster, tuja og viburnum.

Sette inn en høy gjerde å omgi grensen av eiendommen gi deg personvern på alle sider. Velg en gjerdemateriale og farge som koordinerer med resten av landskapet.

•Block utsikt over terrassen med et espalier eller en rekke trellises. Du kan plante klatring vinstokker som Boston ivy, clematis, wisteria eller morgen herligheter å gi ekstra privatliv.

•Lag en berm, eller små hill, og legge til middels-til høye planter for å skape en naturlig vegg, gi patio personvernet. Du kan ta i ren fyll skitt å opprette berm; for å redusere jorderosjon, Tillat 4 fot bredde for hver 1 fot i høyden.

•Skjermen patio overhead med tillegg av en baldakin eller pergola. Pergola gi ikke så mye dekning som kalesjer, men du kan plante vinstokker å krype langs pergola å skape en naturlig baldakin.

•Plant trær rundt terrassen til å opprette en privat skjermen fra siden og overhead. Løvtrær er nok hvis du bare bruker terrassen i sommermånedene, men eviggrønne trær er best hvis du trenger helårig personvern for patio.

•Opprette folding skjermer for midlertidige privatliv du kan flytte ved behov. Du kan kjøpe bretting eller brettes hage skjermer eller resirkulere gamle vindu skodder å tjene det samme formålet.

•Linje terrassen med benker og store potted anlegg på toppen for å opprette en privat skjermen. Hvis du trenger mer plass, og du kan ta plantene innendørs for vinteren, kan du flytte planter.