Hvordan landskapet for bassenger med vann funksjoner

April 3

Hvordan landskapet for bassenger med vann funksjoner

Mange svømming bassengene er nå utformet og bygd med fontener, badestamper og vann faller. Hvor godt landskapsarbeid er gjort for disse bassenger med vann funksjoner kan utgjøre forskjellen mellom å ha en grunnleggende konstruksjon i verkstedet og har en nydelig, godt integrert hage. En god landskap jobb vil blande din gårdsplass, alle strukturer, vann temaet og plantene dine i ett flott bilde.

Instruksjoner

•Sketch ut utformingen av hardscape (bassengområdet), gjør at plantasjeeiere trekkes litt til skala. Vær spesielt oppmerksom på hageområder rundt vann funksjoner.

•Kontroller en liste over planter du ønsker å bruke rundt bassenget og vann funksjonene.

•Decide hvis du vil bruke en tree nær bassenget eller vann funksjonene. Velg et eviggrønt tre som ikke er en furu. Deciduous trær (de som miste sine blader om vinteren) og furutrær miste for mye søppel og trolig tette og forurense vannet. Også unngå trær som vil slippe mange kronblad eller frøkapslene av samme grunn. Forskning som trær er sannsynlig å vokse i ditt område og unngå trær med invasiv røtter som kan løfte stein eller sement arbeidet over tid. Hvis du vil treet også fungere som en skygge, plante den på siden som vil gi den optimale mengden av beskyttelse mot den varme solen. Mindre voksende trær - opptil 20 fot, er vanligvis bedre valg for planting nær bassenger eller vann funksjoner. Kontroller også at du ikke plante dem for nær hardscape strukturer av bassenger eller vann funksjoner så røtter ikke vil bli ødeleggende som de vokser.

•Velg en fargeblyanter og lage en "X", sirkel eller andre symboler for å representere treet og trekke den inn i skissen. Tegn symbolet så store som du forventer treet når eldre forsikre du lar rikelig plass for det å vokse. Skrive hva slags treet du skal plante av farget symbol.

•Continue til å velge planter som du ønsker å designe rundt bassenget og vann funksjonene, gi hver plante sin egen farge og symbol. Du vil ikke bare være ligger ut hvordan du vil landskapet i området, men du vil være å kompilere handlelisten samtidig. Vær oppmerksom på at du vil ønske å kjøpe planter som vil vokse godt i eksponering du gir dem (sol, skygge etc.), og sannsynligvis ikke å kaste for mye søppel i vannet.

•Design i høyere, mer slående planter som kontaktpunkter å slå opp områdene rundt spesielle vann funksjoner som fossefall, badestamper og fontener.

•Kontroller med hage senter eller barnehage eller be en hage coach eller designer for forslag hvis du ikke er sikker på dine valg.

Kjøp planter og sette dem i plante områder etter skisserte planen. Føl deg fri til å spille rundt med plassering.

•Remember å tenke i form av hver plante som om det var full vokst så du ikke mengden din plantings. Hvis mellomrom mellom unge planter ser for ledige, fyll mellomrommene mellom permanent planter (stauder) med kortvarig ettårige.

•Plant planter og holde dem fuktig, selv om de er tørke tolerant, til røttene er opprettet. Husk at planter plassert fosser og fontener er sannsynlig å få lys spray av vann og høyere fuktighet.

•Mulch toppen av planter områder. Hvis du bor der det er trolig bli mye regn eller vind, unngå mulches som bark chips som kan blåse eller flytende i vannet i bassenget eller vann funksjoner. Bruk grus, steiner, ristet glass, kompost, knuste murstein eller annet materiale som vil se attraktive, holde jord temperaturer utlignet, holde i fuktighet og holde jorda fra vask eller blåser i bassenget, foss eller fontene.