Hvordan landskapet en Front hage med fontener

March 25

Hvordan landskapet en Front hage med fontener

Fontener gjøre en flott tillegg til hagelandskap eller utendørs stue. Lyden av fallende eller sildret vann er avslappende på en varm sommerdag og bidrar til å blokkere uønsket bakgrunnsstøy. Fontener skaper en unik samlingspunkt i hagen din. Velge høyre-anlegg som vil tåle høyere fuktighet rundt en vann-funksjonen, vokse i sonen, og trives i solen gitt er nøkkelen til landskapsarbeid kompliment din fontenen.

Instruksjoner

Landskapsarbeid med hage fontene

•Velg en fontene. Det er mange stiler og størrelser av fontenen å velge mellom. Bestemme om du vil se formell eller mer avslappet, en stor og dramatiske fontene eller en mindre aksent fontene.

•For vannet i fontenen din å opprettholde en selv dybde, bakken må først utjevnes. Plass et nivå over den foreslåtte plasseringen. Karakteren området med en rake til det er nivå. Eventuelt fjerne høy områder av skitt eller fyll i lave områder ved hjelp av en hage spade. Rake glatt.

•Plasser steiner eller små blokker rundt fontenen. Dette myke linjer med fontenen og legger hele året rundt. Steinene også kompliment og forankre planter og blomster.

•Velg noen flerårig evergreens for helårig farge. Bregner ser vakker rundt en fontene og elsker ekstra fuktighet. Høye arching bladene av bregne vil vokse og drapere over vannet, og legge til ro på vannet. Velg noen blomstrende stauder eller ettårige rundt fontenen som aksenter. Kontrollere kodene på plantene til å avgjøre om de trenger full sun eller delvis skygge. Velge de som vil trives i forhold der du har plassert dine fontenen.

•Plasser plantene dine valgte rundt fontenen mens du fremdeles i deres potter. Ordne til du har en skjerm du liker. Husk flerårige planter vil vokse og spre; anlegget på anbefalt avstand fra hverandre. Vannet plantene dine godt og nyte vannet.

Tips og advarsler

  • Fyll ut hull mellom flerårige planter med blomstring ettårige for et kaleidoskop av instant farge.