Hvordan landskapet en bakgård på en høyde med en høy veranda

December 17

Hvordan landskapet en bakgård på en høyde med en høy veranda

En flat bakgård kan gjøre landskapsarbeid enklere, men det kan også være fint å ha en skråning og hill bak huset. Hvis du har en høy høyde og en høy veranda bak huset, bruk det mellomrom for å opprette kontaktpunkter trekke øyet og skape et unikt utseende. Du kan også legge praktiske elementer til den høye delen av din bakgård, gjør din utendørs landskap nyttigere samt vakrere.

Instruksjoner

•Legg et lysthus til den høyeste delen av bakgården. Plassere gazebo høyt oppe på åsen gir en imponerende utsikt over det omliggende landskapet, i tillegg til ditt hjem og veranda. Du kan kjøpe et kit og bygge et lysthus, bygge en fra bunnen, eller kjøpe en ferdig og har flyttet inn i bakgården.

•Build en sti av brostein fra verandaen din til gazebo. Du kan velge en rekke forskjellige fargede Brostein, eller bruke en konsekvent farge for alle trinnene. Brostein walkway er både dekorative og nyttig. Banen vil være svært nyttig når gården er våt, siden du vil kunne gå på steiner og unngå rive opp gården eller skade gresset.

•Installer en dammen og fossen i hagen din å gi et samlingspunkt og skape en avslappende spot for deg og din familie. Bygge dammen i siden av bakken, plassere fossen på det høyeste punktet. Du kan bruke en dam filter å flytte vann til toppen av fossen og sirkulere det hele dammen.

•Build en bakgården gårdsplass på en flat plass i hagen din. Bruk et utvalg av patio stoler, bord og parasoller til å skape en attraktiv bakgård plass for deg og din familie.