Hvordan landskapet bi-nivå hjemme

April 16

Hvordan landskapet bi-nivå hjemme

Bi-level hjemmet - en design som ofte ble bygget i 1970 og 1980, utgjør noen problemer som du kan rette gjennom riktig landskapet planlegging og installasjon. De fleste av disse husene har en boxy form og små Vinduer under det andre nivået større Vinduer. Hvis hjemmet ditt ikke har taklinjen som bryter opp boxiness ditt hjem, kunne landskapsarbeid legge høyde og dimensjon der du trenger det. Det landskapsarbeid er å legge til funksjonalitet og skjønnhet til ditt hjem samtidig utstillingsvindu noen funksjoner og skjule andre. Planter og hardscaping materiale (mulches, stein, tømmer) kan opprette ditt ideelle paradis og tilføre verdi til din eiendom.

Instruksjoner

Forbereder

•Gå til en barnehage og se på ulike planter kan du innlemme i landskapet. Med penn og papir, skriv ned hver plante felles og latin navn, bekymre behov og modne størrelse.

•Kontroller en skisse av forsiden av ditt hjem på millimeterpapir. Skissen trenger ikke å være perfekt, men det bør være relativt til skala kan hjelpe deg i planleggingen av din landskapsarbeid.

•Få en fugleperspektiv skisse av hjemmet på grafisk papir. Igjen, holde det å skalere. Legg noen trær eller landskapsarbeid allerede hjemme du vil beholde, sammen med tidligere skisse landskapsarbeid mot hjemmet.

•Sketch ut landskapsarbeid senger du ønsker å implementere, sammen med riktig form.

•Merk noen bakker eller andre detaljer i plenen. Mange bi-level boliger har bakkene i front, rygg eller begge. Du kan utheve bakkene med hardscaping eller planter. Lav vekst bakken dekker, for eksempel blå teppe einer, ivies eller snikende phlox, gjøre det bra på bakken; et gråtende tre som en gråtende fitte willow eller selv crimson red eller fern-leaf japanske maples kan fremheve karakteren av skråningen.

•Spill med ulike utforminger på skissen med slettbare fargeblyanter. Vektlegge større Vinduer og ned-spiller mindre lavere nivåer kan lage et flytende, estetisk utseende hjem fordi øynene trekkes til de "riktige" områdene. Tegne ulike størrelse trær som du likte i barnehagen rundt vinduer, for eksempel en stor en som er minst høyden av din taklinjen på utsiden og en mellomstor en på den andre siden av vinduet. Fylles ut med forskjellige størrelser av busker og planter.

Eksempler inkluderer en 15-fots crabapple på side, en 4-fots dverg lilla eller lignende dverg busk på den andre siden og dverg weigela eller "liten spire" russiske sage under bunnen windows. Har mindre vinduene under større de tar fra flyten av hjemmet ditt, men skape forskjellige øyne nivåer med plantehøyden bringer tilbake en behagelig flyt. Kjøttet ut med grupper av fargerike ettårige plantet foran sengen eller lav økende stauder.

•Kontroller at i siste, valgte skisse at hver "avdeling" landskapsarbeid enten (siden av oppføringen døren) eller ulike senger har et fokus. Også sørge for at design er balansert; ikke gjør en side mer iøynefallende enn den andre.

•Velg en fullført skisse som du liker og ta den inn i en barnehage. Spør den barnehage ansatt om planter for ditt område som passer inn i skalerte tegninger du har tegnet. Vis ansatt tegninger, og hvis tilgjengelig, et bilde av ditt hjem.

•Spør barnehage spesialisten vise deg planter som fungerer godt sammen. Eksempler er grupper av innfødte busker og planter og planter som krever samme mengde vann og for å gjøre det enklere å vedlikeholde.

Hardscaping

•Look på ulike teksturer for ditt landskapsarbeid med stein, stein og tre for å trekke øynene fra en boxy silhuett eller ellers kjedelig eksteriør.

•Linje gangveier med store steiner, skifer, sedertre styrene eller annet materiale av ditt valg. Disse ulike teksturer langs gangveier og veier hjemme vil trekke boxy utseendet, legge til dimensjon og en strukturert utseende som er estetisk behagelig samt funksjonelle og relativt vedlikeholdsfritt.

•Installer farget mulches, landskap steiner eller annet mulching eller seng materiale å forbedre utsiden av hjemmet ditt. Fyll ut din blomsterbed med mulch eller steiner.

•Legg elementer som fontener, tunet kunst og hagen dekor sparsomt gjennom landskapet. Disse elementene trekke øyet til ulike områder. Hvis din bi-nivå har en skråning, vurdere å plassere en liten til middels fontenen nederst i en liten mulched seng å holde øynene beveger seg langs den subtile, opprettet av resten av landskapet.

Tips og advarsler

  • Bruk aldri noen invasiv arter i din landskapsarbeid.