Hvordan landskap med stein vegger

July 12

Stein vegger legger en fin rustikk touch til hver hage seng og brann pit og de er en attraktiv måte å lagre overskytende jord fra tidligere yard prosjekter. Stein vegger kan selv øke verdien av din bolig, som de markere den estetiske appellen av huset planter og andre softscape (det generelle utseendet av en grønn hage). Landskapsarbeid med stein kan være i form av fontener, kolonner, baner og terrasser. Men bygger en av de landskapsarbeid grunnleggende en steinmur.

Instruksjoner

•Plan ut en design for veggen. Dette er trolig viktigste, som dårlig planlegging kan føre til en ustø eller unappealing vegg. Bruk innsatsen og streng til å sette opp den grunnleggende utformingen. Vær sikker på note åser, bakker eller andre dypper i landskapet. Dette er også en god tid til å tenke på høyden på veggen. 71soilanstone.com foreslår gjør toppen av veggen ujevn legge appell som en rett linje kan være vanlig. En fire-fot høy mur er den gjennomsnittlige høyden.

•Velg av stein du vil gjøre opp veggen. Husk på at svakere steiner inkluderer kalkstein, skifer og sandstein. Disse steinene kan dele fra vekten oppå og bør ha en maksimal lengde på tre ganger sin høyde. Vanskeligere stein som granitt gneis og marmor kan håndtere mer vekt og kan være bedre for skrå landskap. Rengjør alle brikkene med en stålbørste og spray med en hageslange før bygningen med dem.

•Dig din grunnleggende grøft om åtte inches dyp. Grøften skal mellom to til tre inches større enn foten av veggen. Kontroller at bunnen er selv bruker en snekker utjevning verktøyet. Hvis du bygger ned en skråning, opprette en trapp trinn mønster som gradvis følger skråningen.

•Transport noen av brikkene dine til startstreken plasseringen. Samle ulike størrelser og lengder av stein til å eksperimentere med. Begynn med å legge tyngste, tykkeste steinene nederst i grøften og gradvis legge steiner på de. Bruk meisel og hammer for å forme veggen og lagre biter å fylle i sprekker og stabilisere større. Stadig måle høyden og bredden på veggen som du bygger den.

Tips og advarsler

  • Bøye knærne i stedet for bøyde seg ned å plukke opp tunge steiner og andre store objekter å hindre ryggskade. Sette noen større steiner bruke som "hetten stein," som er plassert på toppen av veggen. Dette legger appell og den ekstra vekten kan bidra til å stabilisere det.
  • Dette prosjektet kan være svært tidkrevende avhengig av hvor store veggen er. Ansette hjelp til å fullføre jobben, kan behøves. Bland ikke stein typer i samme veggen som teksturer og fargene på steinene kan sammenstøt.