Hvordan landskap med stein, stein & planter

February 3

Landskapsarbeid med naturmaterialer liker planter og stein bringer energi, tekstur og kontrast til en hage. I tillegg til estetikk, vurdere funksjonen hvert element kan fungere; om du er landskapsarbeid et område med dårlig drenering, eller et samlingssted som mangler personvern. Kombinere hardt, uforanderlig steiner og stein med frodig bladverk at endringer med hver sesong er en enkel måte å lage et fantastisk landskap.

Instruksjoner

•Velg planter som passer din voksende forhold, herunder sollys, drenering og jord. Opprette en plante seng nær terrassen, langs fronten av huset eller i et annet sted der du vil legge til vekst. Grave ut sengen med en spade, fjerne topsoil til et dyp lik rot ballen, pluss 1 tomme. Ordne planter med de større i ryggen slik sollys og luft kan filtrere gjennom. Plasser hver rot ballen i planting hull og dekke det med jord.

•Passer anlegget sengen med strimler av Luke barriere stoff. Klippe plasser i stoff med saks å passe rundt bunnen av hver plante. Angi stoffet over jorden og overlappe hver stripe av 3 inches. Feste hjørnene med plen pigger slik at de ikke vises.

•Dekk planter med en 2-tommers laget av små, dekorative rocks som elvesteiner eller ert grus. Steinene vil spare jordsmonnet og isolere røttene uten påfylling hver sesong.

•Linje plante seng med en ramme av middels størrelse steiner. Grave ut en 4-tommers dyp grøft så bredt som steinene og line bunnen med grus å oppbevare steinene fra synker. Sett dem flush mot hverandre og etterfylle grøften med mer grus så steinene er delvis nedgravd.

•Mark steder med dårlig drenering med en hage innsats. Bruk et tau for å legge en kurs for en tørr bekk seng kjører fra problemet til en sikker stikkontakt som en grøft. Grave ut en U-formet grøft 10 inches bredt og 12 inches dyp, og dumpe jorden på en presenning så du kan bruke den å fylle ut dypper i gården. Grøften vil trekke overflødig vann fra verftet og distribuere det til stikkontakten.

•Linje indre veggene i grøften med et 6-tommers lag av liten og middels størrelse grus. Angi middels steiner på tilfeldige steder langs bunnen av grøften visuelt interessante. Plante flom-resistente planter langs øverste kant på grøften å absorbere fuktighet og forskjønne grøften.