Hvordan landskap med sommerfugl busker

January 29

Sommerfugl busker legge til farge i månedsvis enhver hage samt gi grunnleggende planter for en natur-ser område i hagen din. Disse busker produsere nektar som tiltrekker sommerfugler og hummingbirds samt en rekke fargerike insekter. Med en eldre høyde på opptil 10 fot og deres søt-scented mørk rød eller lilla blomster danne sommerfugl busker et fantastisk bakteppe for alle sommerfuglhage.

Instruksjoner

•Få en plan av hagen din. Velg et område for sommerfuglen bush i full sol, har godt drenert jord og plass til en busk som vil vokse til ca 8 fot høy. Merk dette området med en X på plan. Hvis du har plass i hagen din, kan du tegne flere sommerfugl busker på planen.

•IDENTIFY andre planter som tiltrekke Sommerfugler. Legg disse til din plan rundt sommerfuglen bush området og merke dem. Velg planter som krever lignende grunnforhold, som bachelor knapper, kvelden primroses og alle typer asalea og syriner. Avgjøre om en fargeskjema eller bare mikse og matche fargene.

•Få sirkler for disse små busker og blomster på plan rundt sommerfuglen bush. Kontroller at det er rom for fullvoksen høyden og bredden på hver plante.

•Incorporate en vann-funksjonen i sommerfugl hage planen. Vann i en fontene eller strømmen vil gi en konstant kilde til ferskvann for fugler og sommerfugler, mens en fuglen tar mindre plass og er lettere å vedlikeholde.

•Mark et sted på kartet for en sitteplasser funksjonen hagen. Bestem om det skal brukes et fast innslag, som en stein benk, eller en midlertidig stolryggen camping.

•Få sommerfugl busker, andre planter og vann funksjonen fra din lokale hage senter. Velge planter som har en sunn rot ballen og sterke stammer.

•Løsne jord i hagen området med en spade og fjerne alle ugress eller andre plantemateriale. Påfør et lag av kompost av organisk materiale til jord og grave dette i jord til en dybde på 6 tommer.

•Dig et hull dobbelt diameteren på beholderen sommerfuglbusk. Nøye fjerne sommerfuglen bush fra beholderen og rist den forsiktig for å fjerne noen av voksende medium. Plasser sommerfuglen bush i hullet og fylle hullet med jord. Trykk jord lett ned og vann anlegget grundig.

•Plant alle støtte blomster og busker på samme måte og i henhold til planen. Endre planen hvis du ikke har nok plass for planter eller ønsker å innlemme en annen orden. Plass vann og setet nær butterfly garden.

Tips og advarsler

  • Toppen av butterfly bush rot ballen bør være nivå med overflaten når du plante den.