Hvordan landskap med små steiner

October 5

Hvordan landskap med små steiner

Små steiner legge et naturlig element til alle slags landskap. I tillegg til å gi dekorative funksjoner for gården, tjene små steiner som effektive mulch. University of Colorado samarbeidsvillig forlengelse nettstedet bør bruke rock eller andre mulch hindrer ugress vekst og spare vann. Et lag av rock reduserer fordampning og jorderosjon. Utforsk bilder av rock landskapsarbeid i bøker og nettsteder for inspirasjon å opprette flere funksjoner med små steiner å forbedre landskapet.

Instruksjoner

•Posisjoner små steiner rundt blomsterbed og andre plante som kantlinje. For eksempel sted 4 - til 6-tommers stein ved siden av hverandre, slik at de berører--for å kant en planting av bakken coveret. Grensen setter av blomsterbedet og sparer jord og mulch.

•Spread et 2-tommers lag 1-tommers steiner eller småstein i blomsterbed og mellom busker og andre plantings. Unngå dekker deler av planter, suckers eller synlige røtter for å hindre skade planter. Små steiner ugress og vannet gjennom kan andre planterøttene.

•Still større små steiner mellom planter for å skape en naturlig barriere for å avskrekke dyr fra graving i blomsterbed, vegetabilske hager og andre plantet områdene.

•Build en stein hage med små steiner. Rock hager tilbyr et lite vedlikehold samlingspunkt for gården. En stein hage gir en attraktiv løsning for vanskelige områder som Lier, steder med dårlig jordsmonn, skyggefulle flekker eller varme overdreven områder. Ordne små steiner av forskjellige farger og teksturer til interesse. Bunke dem tilfeldig for å gjøre dem ser ut som en original del av landskapet, eller lage et design som en spiral eller yin og yang symbol med to eller flere av rock.

•Fyll små steiner på en sti. Påfør et lag minst 1 1/2 inches dyp og selv banen ut med en kommisjon.

•Plasser små steiner som Brostein rundt foten av en fontene eller statue å integrere fontenen eller statue i landskapet. Opprett et lag av stein plassert rett ved siden av hverandre i et område på minst 2 fot i diameter rundt objektets base. Steinene redusere ugress i området og redusere vedlikehold tid, krever ingen vanning, klipping eller andre omsorg.

Tips og advarsler

  • Plante tørke-tolerant planter i en hage å skape en interessant og lite vedlikehold landskap.