Hvordan landskap med River Rock i Florida

September 2

Hvordan landskap med River Rock i Florida

River rock er et alternativ for huseiere i Florida som ønsker å bygge en vakkert anlagt vegg eller terrasserte hagen. Du bygge vegger av river rock ved stabling og sementere steiner i en solid struktur. Du kan bygge en fjellvegg for elven i en skråning, men du må installere drainpipes bak veggen slik at vann avrenning. Dette kan være en backbreaking prosjekt, men vil være vel verdt innsatsen når du ser hvordan det forbedrer din gårdsplass.

Instruksjoner

•Contact din verktøyet selskaper og be dem om å markere din innretninger under gulvet med flagg. Dette vil holde deg fra å treffe noen elektrisk, gass eller vann linjer når graving for river rock veggen.

•Dig ut en grøft med en spade og spade langs linjen der du vil river rock veggen plassert. Grave en 1-fot bred grøft som er ca 6 inches dyp. Bruk spade å glatte ut og nivå bakken så det første laget av stein har en sikker base. Om nødvendig kan du plassere et nivå på bakken å merke oppvokst områdene trenger sammenslåing.

•Fyll sement og vann i en trillebår og bland det med spade i henhold til instruksjonene på sement bag. Smør bunnen av hver av steinene med sement og en murskje; lå i grøften å gjøre den første raden for river rock veggen. Plass flateste siden av rock oppover så det er en fin base for den andre raden.

•Slant rader av steinene mot bakken Hvis du bygger mot en høyde. Sett inn drainpipe bak veggen og fylle gapet mellom steinen og skråningen med ert grus, måke den i og pakking ned med spade.

•Continue stable stein og buttering bunnen av hver av dem som du plassere dem på neste rad til du har nådd ønsket høyde på veggen din. Fyll den øverste delen bak veggen med topsoil bruker spade lag det over ert grus. Plante noen planter og blomster i topsoil du ønsker.

•Bruk murskje og sement å fylle i noen hull i mellom steinene når veggen er konstruert.

Tips og advarsler

  • Bruk arbeidshansker for å beskytte hendene fra kutt og riper.