Hvordan landskap med hul steiner

May 16

Hvordan landskap med hul steiner

Landskapsarbeid med hul steiner, som er vanligvis modellert etter realistiske blokker og stein, sparer mye penger og krefter for gartnere og landscapers. Hul steiner er kraftig nok til å bo i en hage, men lett nok til å bli forskjøvet en gartner. De er et attraktivt tillegg til noen landskapsarbeid prosjektet. Landskapsarbeid med hul steiner krever litt oppmerksomhet på detaljer, som er tilfellet med alle dekorative prosjektet.

Instruksjoner

•Velg en plassering for landskapsarbeid prosjektet. En av de store hul steinblokker vil fungere som en midtpunktet, så bruk et sted som er satt tilbake fra en gangvei eller er på et sted du vil understreke.

•Clear gress, jord og annet rusk fra området. Fjerne 1 til 3 inches av torv å gjøre et åpent område der til liggende. Plassen du tømme ut skal være 3 til 5 fot i diameter, men du kan endre denne størrelse til å passe dine behov.

•Sett det store hul rock i den valgte plasseringen. Store steiner virker best på baksiden en landskapsarbeid design - ellers de overskygge mindre hul steiner og planter og kan blokkere sollys når hagen din. Sette rock nær en bygning eller ved lengst punktet fra primært viser spot.

•Fyll i området med 1 til 3 inches av jordsmonnet. Dette vil hjelpe tynge store rock og gjøre det ser mer realistisk i landskapsarbeid design.

•Design største hule rock med en samling av mindre steiner som utfyller fargene på din hageplanter. Mindre steiner bør legges til design etter topsoil å hindre dem fra å bli begravet.

•Legg planter, busker, blomster og andre landskapsarbeid flora å hule rock design. Plasser mellom berget og rundt kantene av hver stein åopprette en naturlige landskap.

Tips og advarsler

  • Store hul steiner kan brukes til å dekke makt-bokser og andre skjemmende plenen enheter.