Hvordan landskap med grus, Sand og Rock

June 13

Hvordan landskap med grus, Sand og Rock

Landskapsarbeid med grus, sand og stein, også kalt hardscaping, legger til en balansert titt i et verft. Hardscaping materialer er holdbar, lett å arbeide med og budsjettvennlig. Når den brukes til å erstatte mulch, legger grus en glatt overflate til en hage. Store steiner legge konturer hager eller bakken, mens mindre steiner låne stil og definisjonen som hage kanter.

Instruksjoner

•Lag en landskapsarbeid design som løser drenering og vedlikehold spørsmål, mens appellere til estetiske smak. Vurder å installere gangveier eller kanter for å fremheve knutepunkter og legge struktur til tunet.

•Measure områdene du vil hardscape og Merk hvilke materialer går i hvert område. Noen funksjoner, som en stein hage, kan innlemme rock, grus og sand. Besøk en oppussing butikken for å kjøpe materialer. Velg steiner av forskjellige størrelser og former for en mer variert, naturlig utseende.

•Lay stykker landskapsarbeid stoff over områder der du vil erstatte mulch med grus. Spre en 2 til 4 tommers lag med grus over stoff med en hakke. Bruk hendene for å omgi foten av plantene.

•Fjern gress og andre vekst fra rundt trær og busker, der du vil legge til en kantlinje. Gjøre grensen bred nok til å beskytte alle over bakken røtter. Grave en 4-tommer grøft og lå landskap stoff over grøften. Bruk en hakke for å spre grus rundt busker og trær, mounding det rundt foten slik at vann renner i motsatt retning.

Sette inn en kantlinje rundt hager å hindre erosjon og beskytte planter fra verftet trafikk. Gravingen 4 - til 6-tommers rundt hagen hvor du vil kanter. Spre et 1-tommers lag av sand over grøften og fukte sanden. Trykk steiner fast i sanden, ved siden av den andre før du fyller ut hele grøften. Bruke sand for å fylle hull mellom steiner. Fukt sanden igjen så den vil stivne til bergarter når det tørker.

•Dig en 4-tommers grøft der du vil legge en gangvei. Plasser landskap stoff over jorden og spre et 1-tommers lag av sand over stoff å bedre dreneringen. Grus fordelt grøften eller legge store flate steiner. Hvis legging steiner, bruk en og en gummihammer for å angi steinene jevnt. Børste sanden mellom steinene og fukte sand for å sikre bergarter på plass.