Hvordan landskap med gjørme & gress

January 19

Hvordan landskap med gjørme & gress

Ingen ønsker gjørme i hagen sin. Over-mettet jorden har ikke så mange luftlommer som andre jord. Dette gjør det vanskeligere for planter, inkludert gress, til å vokse. I tillegg er gjørma så fuktig frø kan reise før det germinates, noe som resulterer i hull i plenen. Det er imidlertid mulig å landskapet med gjørme og gress, så lenge du tar deg tid til å endre gjørme og tørke den ut.

Instruksjoner

•Trekk ugress fra planting området. Hvis det er for mange fjerner ved hånd, drepe dem med en ugressmiddel. Bruke den to til fire uker før planting gressfrø. Følg instruksjonene på etiketten. Kjemisk vil drepe noen grønne vegetasjon det berører, så bare bruke på områdene der du skal legge gress.

•Spread minst 2 inches av sand og matjord over gjørmete området. Endringene vil tørke ut fuktighet og oppmuntre bedre drenering. Den nøyaktige mengden sand og matjord, avhenger av hvordan gjørmete området er.

•Incorporate sand og jord i gjørma håndverktøy eller en rototiller. Legge mer av hver endring, om nødvendig, å gjøre gjørma til fruktbar jord. Arbeide jord til en dybde på 4-6 tommer. Rake til gården er glatt.

•Spread en tomme av kompost på toppen av reviderte jord. Rake til glatt. Kompost legger næringsstoffer til jord så gressfrø tar.

•Fyll en hånd sprederen med frø hvis du arbeider på et lite område. Bruk en mekanisk sprederen for større verft. Bruke frø kalkulator eller informasjonen på frø bag for å avgjøre hvor mye frø å bruke. Gå over gården, rad etter rad, spre frø.

•Dra metall rake over gressfrø å blande det inn i toppen 1/8 til 1/4 tommers av reviderte gjørme. Jord vil holde frø på plass, hindre fugler fra spising det og oppmuntre raskere spiring.

•Et frø å holde dem fuktige. To ganger om dagen for fem til ti minutter burde holde. Holde opp tidsplanen for ti dager og deretter kutte ned til vanning økter per dag.