Hvordan landskap med Dianthus

August 15

Hvordan landskap med Dianthus

Frodige dianthus planter legge sølvfargede-grønn vegetasjon og små, levende blomstrer fra rosa til tårer til et landskap nesten hvor som helst det er full sol. Hardy fra US Department of Agriculture soner 3 til 8, dianthus planter foretrekker en nøytral litt alkalisk jord som er godt drenering. Mens utseende på dine dianthus avhenger variasjonen du plantene vokser mellom 6 og 24 tommene lang og når blomstrende er fullført ved slutten av våren, planter gjør for egnet bunndekkende.

Instruksjoner

•Space dianthus planter hver 18-24 inches for å danne en kanter foran blomsterbed eller langs en grønnsakshage. Dianthus planter linjen en blomst seng valgt å ha en blomst farge som passer godt med andre planter som vil også være i blomst i våren.

•Border gangveier ved å plante dianthus i linje hver 2 fot for å danne en visuell barriere ved turstien. Gangvei dianthus bør velges basert på sin høyde og løvverk farge avhengig av hvor mye av en barriere du eller hvis du kunne lett steg over plantene.

•Plasser dianthus sporadisk i steinhager legge løvverk og jevne ut visuelle steinene. Velg dianthus for rock hagen basert på blad størrelsen og fargen mer enn ved blomst farge.

•Legg kort varianter av dianthus planter til sprekker i steinvegger. Som de lave plantene nestle langs veggen, vil de legge farge til steinen uten stikker ut og urovekkende formålet med veggen for å beholde en ås, opprette en avdeling av plass eller merke en linje.

•Plant dianthus hver 2 fot ved siden av en konkret fortauskant å mildne din linje der den møter veien. Som dianthus vokser, vil bladverket kunne smitte over fortauskanten og maskere hard linjen mellom plenen eller hage og betong.

Tips og advarsler

  • Noen dianthus blomster har en duft, mens andre har ingen, så velge variert nøye for å unngå eller oppmuntre floral duft i hjemmet våren avhenger opp på preferanse.
  • Selv om dianthus er en flerårig, bør planter være gravd opp og tynnet hver to til tre år for å unngå overbefolkning, som kan føre til sykdommer forårsaket av dårlig luftsirkulasjon.