Hvordan landskap med 2 forskjellige farger av Mulch

January 26

Hvordan landskap med 2 forskjellige farger av Mulch

Det er mange valg angående landskapet mulch. Fra rød til brun, fra bark til chips, brukes fra grunnleggende til ekstravagante, mulch i nesten alle slags landskapsarbeid ordningen. Akkurat som maleri er det vanlig å velge en farge og et rom. Du kan imidlertid bruke forskjellige farger mulch å dekorere og accent detaljer i landskapet.

Instruksjoner

•Velg en mørk mulch for områder landskapsarbeid nær huset og lav områder, slik som lav dekk eller terrasser og rundt busker ved siden av huset. Transportere mulch i en trillebår til disse områdene og spre den ut med en stein rake. Bruk en vanlig rake til lo mulch rundt busker og planter.

•I alle områder fra huset hvor hager er tilstede, velge en lettere mulch eller annen farge. For eksempel hvis du brukte brun av huset, bruke rødt i planting senger. Transportere mulch med en trillebår til senger og spres med en leaf rake å unngå å skade planter.

•Hvis landskapet er rekkehus, bruker én farge mulch på ett nivå og en annen farge på neste nivå. Veksle mellom de to fargene.

•Hvis du har center hage eller anlagt midtpunktet i gården, bruke mørk mulch langs ytterkantene og lys mulch på innsiden. Lys mulch kan også være lys tre chip materiale. Noen mulches er mer miljøvennlig enn andre harvest og produksjon. Kontakt forhandleren for grønne mulch løsninger.

Tips og advarsler

  • Landskapsarbeid med to forskjellige mulches tar planlegging. Kontroller de viktigste områdene du dekker i mulch du liker best. Mørkere mulches ser bedre i lave områder og lettere mulches ser bedre i høyere eller oppvokst områdene.
  • Vær forsiktig med planter som du vinner mulch for fullstendig dekning.
  • Vann planter rett etter mulching at de får tilstrekkelig næringsstoffer.