Hvordan lagre ved innendørs

June 30

Hvordan lagre ved innendørs

Ved er en rimelig måte å holde hjemmet varme i de kalde nettene om vinteren. Når du lagrer din brensel fritid, men kan uforutsigbare været forlate din tilførsel våt eller frosset. Dette gjør det uegnet til å brenne i din peis. Lagre den innendørs kanskje være en hassle, men det garanterer nesten at din brensel vil være tørr og klar til å brenne når du trenger den. Du må lagre det riktig for fordelene med å ha den innendørs for å oppveie inntrufne.

Instruksjoner

•Velg en plassering der du kan lagre veden ved en solid vegg. Plassen du trenger for din haug vil avhenge av hvor mye tre du bruke i vintermånedene. Hvis du bruker mye av tre, må et større område.

•Lay ned trepaller. Bruk bare nok trepaller for å strekke fra en side av din woodpile til neste. Angi et stykke kryssfiner på pallene og spikre det slik at den holder dem sammen i en solid stykke (det er ikke nødvendig hvis din woodpile krever bare en enkelt pall).

Anker tre stake å pallene på én side av området du angir for din woodpile med "L" braketter. Hold om lag 3 inches mellom veggen og innsatsen. Plass en identisk innsats på den andre siden av området angitt haug.

•Measure hvor en av gjennomsnittet størrelse biter av tre i din stabel. Anchor ned en annen innsats parallell til først, men videre fra veggen. Angi det omtrent en tomme mindre enn en logg lengde fra første.

Anker ned fjerde og siste innsats av rammen. Plass den parallelle fra andre tre innsatsen i en avstand på omtrent en tomme mindre enn en gjennomsnittlig Logg lengde. Din innsats bør nå danne en rektangulær ramme (din paller kan stikke lenger enn tre stakes skjønt).

•Stack tre logger starter i hjørnene. Flytte til midten som du stabler slik at midten aldri stiger over kantene. Holde minst en tomme av plass mellom veggen og tre for å beskytte veggen.

•Hook strikk snorer fra en side av rammen til den andre. Dette vil hjelpe holder veden skyve frem og faller fra bunken. Stable loggene slik at det er så lite mellomrom mellom hver logg som mulig for å sikre at din stabel er mindre sannsynlig å kollapse.

Tips og advarsler

  • Bruke hansker for å beskytte hendene fra sap og splinter som du stable veden.