Hvordan lagre poteter Underground for vinteren

December 26

Poteter, som er blant de mest robuste grønnsakene, ikke omkomme lett. Enten høstet fra en hage eller kjøpt inne bulk, kan de lagres for bruk hele vinteren og utover. Plassert i en mørk, kjølig miljøet, kan poteter bli holdt for opptil 10 måneder. Hvis du ikke har en kjeller eller root kjelleren, kan du bruke en mer tradisjonell lagringsmetode: plassere din poteter i en underjordisk pit.

Instruksjoner

•Spread poteter på tvers av ark av avisen. Ordne dem slik at de ikke berører hverandre for å stimulere sirkulasjonen av luft rundt knoller. Dekk potetene med flere ark med avisen og la dem i en uke. Herding nå hjelper stramme skinn, beskytte poteten fra de skadelige virkningene av kalde vinterværet.

•Velg en nettsted for potet gropen. Velg et sted i delvis til full skygge, da dette vil hjelpe for å oppbevare poteter avkjøle. Grave et hull ca 3 fot dypt og 4-6 fot bred. Dekke bunnen av hullet med 2 inches av grus.

•Spread et lag 3 eller 4 inches av halm over bunnen av gropen. Sett potetene på halm, sette dem tett sammen til ett enkelt lag.

•Opprett flere lag, vekslende poteter og halm. Kontroller for å sikre alle potetene i en gitt seksjon dekkes helt av minst 3 inches av halm før du legger til neste lag. Halmen isolerer knoller og beskytter dem fra både kulde og fuktighet.

•Hard det siste laget av strå med 8 til 12 inches av hage soil. Dra en presenning over toppen av gropen. Sikre endene av tarp med store steiner og dekke tarp med 6 til 8 inches av halm eller tørre blader.