Hvordan lagre pærer til plante

October 14

Hvordan lagre pærer til plante

Plante blomsterløker så snart mulig etter skaffe deg den. Men hvis de er for ung for en vinter klimaet, eller du ikke går å plante dem umiddelbart, lagre dem før planting tid. Ellers kan de råtne eller ikke trives etter planting. Pærer kan generelt alle lagres på samme måte; men noen pærer er ikke sant pærer og trenger litt annen lagringsforhold.

Instruksjoner

•Dig opp anbudet lyspærer i høst etter bladverket dør tilbake. Bruke en pitch gaffel men skader ikke pærene i prosessen.

•Vaskestasjonen tømmes av pærene med vann. Deretter plassere dem i en mesh pose og henge opp i et kjølig, godt ventilert område (mellom 50 til 70 grader Fahrenheit). Lagvis i to lag på en skjerm maske også fungerer som de har god luftstrøm. La dem tørke i ca to uker.

•Examine pærene å forsikre de er tørre; kaste ut noen som er råtne.

•Lagre i vinter eller til planting på samme måte som du gjorde for tørking. Hvis pærene er faktisk rotstokker, knoller eller tuberous røtter, plassere dem i en lagdelt i fuktig torv mose eller sagmugg. Corms kan lagres som sanne pærer.

•Kontroller på pærene hver ukene råte eller fukt torv mose eller sagflis, hvis aktuelt. Kaste ut noen pærer som har råtnet.