Hvordan lagre pærer i strømpebukse

October 11

Hvordan lagre pærer i strømpebukse

Anbudet blomstrende pærer kan ikke overleve frysing vintertemperaturer, men de fortsatt vokser som stauder hvis du graver og lagre dem hvert fall. Innendørs lagring beskytter pærer og pære-lignende strukturer fra kalde mens de er i sin sovende tilstand. Oxalis, gladiolus og freesia er kun blomster som krever vinter inne. Fuktighet kan føre til sopp problemer på vinteren lagret pærene, men med en gamle strømpebukse leverer nødvendige luftsirkulasjonen å forebygge mest sopp og råte problemer.

Instruksjoner

•Spread pærene ut på en avis-lined tabell i varm, godt ventilert område direkte sollys. Tørr pærene i to til tre dager eller til halsen av pære, hvor gamle bladverket er festet, føles tørr.

•Fargeringer eventuelle gjenværende jord fra overflaten av pærene med hånden. Redusere døde, tørr bladverket å innen 1 tomme av pære.

•Skjære beinet av et gammelt par strømpebukse. Legg lyspærer inne i bein og tie det stengt.

•Hang pærene, av strømpebukse, på et kjølig, tørt sted. Lagringstemperatur varierer avhengig av pære utvalg, men en temperatur mellom 40 og 50 grader Fahrenheit fungerer godt for de fleste anbud pærer.

Tips og advarsler

  • Støv lyspærer med en pulverisert soppdreper, tilgjengelig fra hage sentre, før du lagrer dem, om ønskelig. En soppdreper kan hindre programvareproblemer råte månedene.
  • Merk lyspærer på lagring og sette en type pære i et pantyhose ben å hindre forvirring på nyplanting.