Hvordan lagre mat For beredskap

March 12

Hvordan lagre mat For beredskap

Lagring av mat er en utrolig smart idé fordi vi aldri vite når en krise kan finne. Fra naturkatastrofer som flom eller orkaner til regjeringen problemer som økonomiske kollapser og kriger er mat noe vi alle trenger.

Langsiktig oppbevaring av mat er enkelt, så lenge noen grunnleggende prosedyrer følges for å beskytte mot insekter og skadedyr.

Instruksjoner

•Først må vite hva slags mat er godt å lagre. Mest noe som er et fast innslag mat for mange land og tørr. Ting som ris, bønner, hvete, havre, tørket mais, dehydrert grønnsaker og frukt, beef jerky osv.

•Plasser maten eller poser av mat i mylar poser. Disse er tilgjengelig for kjøp på steder som Ebay. Kaste en oksygen absorber i mylar posen. Neste trykk så mye luft som mulig ut av mylar sekken. Bruke klær jern og strykebrett, stengt strykejern mylar posen. Forseglingen skal lufttett. Den vil beskytte maten fra nesten alle slags insekter og fuktighet.

•Next plasser mylar posen i en vanskelig bøtte (nummer to plast fortrinnsvis) kaste i 2 hele basilikum, og forsegle bøtte tett med lokk. Bøtte vil beskytte mot gnagere og basilikum blader vil hjelpe fraråde insekt invasjon. Husk å merke bøtter av innholdet.

Mange ting hvete vil holde på ubestemt tid og nesten alt annet i flere tiår. Folk bruker ofte hvete som er lagret i 40 år!

Sørg for at du lagrer du mat i et kjølig tørt sted - og av bakken!