Hvordan lagre kvinners produkter

October 28

Alle kvinner, på et tidspunkt i livet, må du kjøpe og bruke kvinners produkter. Men når en kvinne får feminine produktene hjem, hun kanskje lurer på best måten å lagre dem. Her er noen forslag om hvordan du lagrer kvinners produkter i hjemmet og på farten.

Instruksjoner

•Lagre feminine produkter i Lin skapet med andre hygieneartikler. For enkel, kan du lagre disse produktene i vesken eller som de kom i. Du kan eventuelt fjerne feminine produktene fra emballasjen og plassere dem i dekorative poser, bokser eller hyller for litt penere (og mer diskret).

•Hold kvinners produkter i et skap på badet, slik som i en under vasken kabinettet. Dette vil gi deg lett tilgang til feminine produktene du trenger. Velge å holde feminin produktene i originalemballasjen eller en dekorativ beholder du ønsker.

•Plasser kvinners produkter i nærheten av toalettet for når du skal bruke dem. For å unngå finne deg selv uten feminine produkter i rekkevidde, holde et par elementer i en dekorativ hylle eller i nærheten av toalettet ditt bare i tilfelle. Se etter en boks eller kasse med lokk for å holde de feminine produktene ren, tørr og diskret.

•Remember lagre noen feminine produkter i vesken for on-the-go behov. De fleste purses har en intern pose med glidelås som gjør en flott oppbevaringssted for kvinners produkter. Du kan også bruke en myk-sidig makeup bag lagre kvinners produkter i vesken.