Hvordan lagre kryssfiner

January 5

Kryssfiner er en modifisert byggemateriale som består av flere stykker av tre limt sammen med sterk lim. Det kommer i forskjellige karakterer og tykkelser og brukes i en rekke bygningen situasjoner fra sub gulv til etterbehandling. Hvis du arbeider med dette materialet ofte er det viktig å forstå den beste måten å lagre den for å unngå fordreining og råtne.

Instruksjoner

•Få en hyller enheten eller lagring bin laget av et annet materiale å tre. Du ønsker ikke din kryssfiner lagres på grunn av en workshop. De typiske betonggulv av disse stedene værende ikke tørr nok og fuktighet fra gulvet kan skade tre under konstant kontakt.

•Consider lagre tre sted enn garasjen. Loft eller loft er et godt sted fordi de er fortsatt ganske tørt. Hvis du må lagre tre i garasjen eller en tilsvarende konstruert workshop, prøver å holde temperaturen regulert og forsegle av Vinduer og dører for å redusere fuktighet i luften.

•Lagre veden i flat vannrett stilling hvis mulig. Hvis du må lagre det loddrett, prøv å ha nok tre å fylle lagringen mellomrom slik at treet er så vertikalt som mulig. Dette hindrer bukker og fordreining under lagring som kryssfiner lagret vertikalt i en vinkel tendens til å gjøre.

•Skriv type og størrelse på slutten av hver del slik at det kan bli sett når stablet haugen. Dette vil hjelpe deg finne det du trenger uten å demontere alltid haug.

•Dekk ferdig vannrett stabelen med en plast presenning som fastsatt i husmaling og holde den dekket hele tiden. Dette holder fuktighet ut, hindrer fordreining og til slutt råtnende.

Tips og advarsler

  • I stedet for en hyllesystem kan du også bruke trepaller til lagring tre men prøver å bruke flere med så lite mellomrom mellom dem på mulig slik at bunken støttes fullt ut.