Hvordan lagre korn uten Weevils

October 31

Hvordan lagre korn uten Weevils

Korn weevil, en liten flygende beetle, er en av de største truslene mot korn bonde avkastning. Det kan hjemsøke korn mens du fremdeles er på stilken i feltet når det er sølt på bakken, eller når det er lagret i en hylle for senere bruk. Å vite hvordan du lagrer korn riktig - og når - er viktig å minimere antall weevils ødelegge beskjære.

Instruksjoner

•Fjern alle gamle mais kjerner fra lagringen bin med en sopelime. Eldre kjerner i hyllen, bedre hjem for korn weevils.

•Rengjør din bagasje bin grundig med en mopp dynket i oppvaskmiddel og vann - fra hjørne til hjørne, topp til bunn - like før du høste korn. Rengjør høsting utstyret for like før du bruker den.

•Kontroller lagringen bin for eventuelle sprekker denne mais weevils kan bruke til å få innpass å beskjære.

•Nail på en fin screening materiale til sprekker du finner eller bruke en tykk perle av tre drivning.

•Fumigate din bagasje bin og korn avlinger før bringe i avling. Typen insektmiddel som er best vil avhenge av lokale lover og type mais du vokser. Ta kontakt med din Statens landbruksprodukter forlengelse for de kjemikalier mest egnet for din belastning av korn og området. En vanlig plantevernmidler brukes er aluminium phosphide, som går under merkenavnet Phostoxin eller Fumiphos.

•Harvest korn for det lated tid. Riktig fuktighet nivåer for lagring varierer av stamme, alt fra maksimalt 10 til 14 prosent fuktighet. Denne mais er mindre passende å bære weevils med den i søppelkassen.

Retortelokkpakningen jevnlig bruk korn trier eller sonden for å teste kornet i din kasse for angrep, som kan håndteres av insektmidler hvis fanget i tid.