Hvordan lagre kjøkken søppel

March 2

Hvordan lagre kjøkken søppel

Ikke ødelegge utseendet på et innbydende kjøkken ved søppel i visningen. Lagre kjøkken papirkurven i et bortgjemt sted for å unngå å håndtere dårlig lukt og rot. Plass søppel i solid beholdere for å avskrekke insekter og andre skadedyr. Som en miljøvennlig touch, organisere kjøkken papirkurven med separat gjenvinning beholdere. Hvis ditt kjøkken søppelbøtta må være på en synlig plassering på grunn av plass, velge en dekorativ fartøy slik at den vises som mindre av et stygt.

Instruksjoner

•Velg en papirkurven størrelse Lagringen behov. Velg en hylle med god plass hvis du har en stor husholdning. Se etter en slitesterk plast kasse med en lufttette lokk for å holde lukt i og skadedyr ut.

•Linje papirkurven med en plast søppelpose. Velg en pose med en snor avslutning, som vil komme godt med når du er transport av søppel fra ett sted til et annet.

•Allocate én eller flere hyller for recyclables som glass, plast og metall. Bruke en hylle for hver resirkulerbart materiale hvis du har plass. Linje hyllene med plast søppel poser.

•Plasser søpla hyller i et lite synlig sted, som i et skap under vasken. Kjøpe en lagringsenhet beholder med plass til en søppel kasse eller to som et annet alternativ.

•Sett kjøkken søppel og recyclables i hyllene.