Hvordan lagre Jeans i et skap

December 11

Hvordan lagre Jeans i et skap

Du har endelig funnet det perfekte par jeans. De passer du bare rett og føle deg trygg. Nå som sommeren er over deg, er det på tide å pakke jeans bort til neste sesong. Du vil at jeans som ser like bra neste høst som de gjør nå, så det er viktig å ta forholdsregler for riktig oppbevaring. Denim er slitesterkt, men det kan gi etter for bugs, mold, mugg og falming.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes jeans en siste gang og tillate dem å helt tørt. Møll er mest plagsom pest og mate ut av ubehandlet flekker.

•Falsing jeans og legger dem i en plast beholderen. Ikke bruk lufttette beholdere eller lagring vesker; Kontroller at beholderen kan puste. Plass en silica gel pakke i beholderen til å absorbere fuktighet.

•Plasser beholderen i skapets mørkeste hjørne. Lyset forsvinner jeans og tiltrekker feil. Bruk et skap ligger i et av de viktigste områdene av hjemmet ditt, hvor temperaturen ikke svinger mye.

•Tie tre-fire store deler av kritt med streng. Tie strengen løse enden til en kleshenger eller skapets hengende jernbane, nær lagring bin. Kritt absorberer fuktighet, holde skapet tørketrommel.