Hvordan lagre frø for voksende tomater?

November 13

Hvordan lagre frø for voksende tomater?

Voksende din egen urter og grønnsaker er enkelt og tilfredsstillende. Selv byen folk begynner å se fordelene av å ha sin egen friske urter og små frukter å høste. Tomater er blant de mest populære for hjem voksende fordi de er enkle å vokse og produsere store mengder frukt. Nå kan du gå et skritt videre og i stedet for å kjøpe en tomatplante, lære å lagre din egen tomat frø.

Instruksjoner

•Skjære av moden tomater i to gjennom midten. Ikke klipp spindelen og blomstre ender som henter frøene blir mer utfordrende. Klem cellulose og frø i en plast beholderen.

•Plasser lokk på beholderen og sette den i et tørt sted. Tillate innholdet til å gjære i romtemperatur til et tynt lag av mold vises. Gjæringsprosess dreper sykdommer og fjerner spiring begrenser gel som dekker hver ætt. Dette vil ta to til fire dager. Fortsette å se at frø ikke spire. Frø som begynner å svulme er ikke levedyktig for lagring som de har begynt sin spiring prosessen.

•Skim av mold og frøene som flyter på melkeaktig laget. De er ikke levedyktig.

•Legg vann gjenværende frøene. Skyll av gjennom en finmasket sil. Fjern alle ingen-frø faste stoffer.

•Spread frø på et papir kaffe filter. Bruke papirhåndklær vil medføre frøene stikker til hverandre eller til overflaten, muligens ødelegger levedyktigheten til frøene. Forsiktig flytte og separat frøene et par ganger om dagen for å tørke. Ikke utsette dem i direkte sollys eller temperaturer høyere enn 95 Fahrenheit som dette vil ødelegge frø levedyktighet. La dem ut til tørk i en uke.

•Lagre frøene i konvolutter. Unngå å bruke plastposer fordi frøene trenger å puste.