Hvordan lagre ekstra Potting jord

January 24

Bruke fersk potting jord for planter er avgjørende for å holde sykdom og infestation røtter og base plantene. Men når det er et overskudd av potting jord utenfor det du for tiden trenger, lagre den for å holde den frisk - uten at mold eller insekter komme inn i blandingen. Heldigvis kan du lagre ekstra potting jord uten mye problemer eller utgifter å sikre du har frisk potting jord klar til bruk når du trenger det igjen.

Instruksjoner

•Lukk potting jord inni posen kom i, hvis mulig. Bruke gjenlukkbare glidelås som nedleggelse, hvis posen har en, eller brett vesken over og sikre fold med tape eller noen klyper.

•Plasser pose med potting jord i en solid, ikke fjerne, lagringen tote - eller hell løs jord i totalisatoren hvis posen ikke er tilgjengelig. Lukk tote lokket tett over jorden.

•Plasser totalisatoren i et kjølig, tørt område av din hjem, som en klima-kontrollerte garasje eller kjeller hvor det vil være direkte sollys og svingninger i fuktighet. Ikke Oppbevar totalisatoren utendørs der dag og natt ekstreme kan påvirke jord.

•Kontroller på potting jord hver og en til to måneder for å sikre at det ikke vokser mugg på overflaten som kan vises hvit, grønn, brun eller svart. Bruk potting jord innen seks måneder etter du lagre det, spesielt hvis din rekke jord inneholder plante mat.

Tips og advarsler

  • Merking tote med datoen du lagre jord kan bidra til å sikre at du bruker det i tide.
  • Ikke bruk noen potting jord som mugne uten første sterilisering det i en ovn.